Crystal Palacen laitahyökkääjä Michael Olise on päättänyt siirtyä Bayern Müncheniin, kertoo Athletic.

Olise, 22, on ollut tänä kesänä usean seuran kiikarissa, mutta hän päätti valita Saksan jättiläisen. Bayernin odotetaan nyt neuvottelevan kaupan loppuun Palacen kanssa.

Crystal Palace antoi viime viikolla myös Chelsealle luvan neuvotella ranskalaislaiturin edustajien kanssa, mutta Stamford Bridgen isännät vetäytyivät lopulta kilpailusta.

Chelsea halusi siirron maaliin tämän viikon loppuun mennessä ja teki mielestään vahvan tarjouksen. Lopulta Chelsea tuli kuitenkin siihen lopputulokseen, että Olisen siirtoon vaadittava summa ei ole sen arvoinen.

Myös Newcastle lähestyi virallisesti Palacea, ja Olisea ovat tarkkaileet myös Manchester United ja Manchester City.

Olise oli viime kesänä lähellä siirtoa Chelseaan, mutta hän päättikin jäädä Palaceen ja solmi jatkosopimuksen. Uuden diilin myötä hänestä tuli yksi Palacen parhaiten palkatuista pelaajista ja hänen ulosostohintansa nousi noin 70 miljoonaan euroon.

Päättyneellä kaudella Olise pystyi loukkaantumisten takia pelaamaan vain 19 ottelussa, mutta tehtaili niissä kymmenen osumaa ja kuusi maalisyöttöä.

David Ornstein

@David_Ornstein
🚨 EXCLUSIVE: Michael Olise has chosen to join Bayern Munich. #FCBayern among 3 clubs (+ Chelsea / Newcastle) to contact Crystal Palace last week & now expected to agree deal with #CPFC for 22yo winger, whose contract includes release clause @TheAthleticFC nytimes.com/athletic/55820…
nytimes.com

Olise chooses to join Bayern from Palace

Crystal Palace winger Michael Olise has decided to join Bayern Munich. Bayern are now expected to agree a deal with Palace for the 22-year-old France youth international to put an end to speculation...

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS