Manchester Unitedin laitapuolustaja Aaron Wan-Bissaka on Galatasarayn kiikarissa, kertoo Turkin beIN Sports.

Turkkilaismedian mukaan Galatasaray on edennyt ”merkittävästi” neuvotteluissaan Wan-Bissakan, 26, kanssa. Puolustajalle on kaavailtu nelivuotista sopimusta, mutta Manchester United ei ole joustanut hintapyynnössään.

United haluaa Wan-Bissakasta vähintään 20 miljoonaa euroa. Manchesterilaiset ovat tänä kesänä vahvassa neuvotteluasemassa, sillä seura käytti hiljattain pelaajan jatko-option, minkä myötä hänen diilinsä on voimassa vielä ensi kauden.

Myös Galatasarayn paikalliskilpailija, José Mourinhon luotsaama Fenerbahçe on pitänyt Wan-Bissakaa silmällä. Galatasaray ei aio venyttää budjettiaan Wan-Bissakan takia, koska sillä on muitakin vaihtoehtoja listallaan.

Wan-Bissaka siirtyi Manchester Unitediin kesällä 2019 Crystal Palacesta 55 miljoonalla eurolla. Viime kaudet hän on kilpaillut oikean laitapakin tontista Diogo Dalot’n kanssa, joka on tuurannut myös vasemmalla Luke Shaw’n ja Tyrell Malacian ollessa sivussa.

LUE MYÖS