Manchester Unitedin osaomistaja Sir Jim Ratcliffe sanoo, että Euroopan jalkapalloliiton (UEFA) säännöt estävät seuraa tekemästä pelaajahankintaa ranskalaisesta OGC Nicesta.

Ratcliffen INEOS-yhtiö osti Nicen vuonna 2019 ennen kuin se otti haltuunsa vähemmistöosuuden Manchester Unitedista aiemmin tänä vuonna.

Pelaajasiirrot saman omistajan seurojen välillä eivät ole kiellettyjä, mutta tilannetta hankaloittaa se, että Nice ja United pelaavat kummatkin ensi kauden Eurooppa-liigassa.

Ratcliffe ei paljastanut Unitedin himoitsemaa Nicen pelaajaa, mutta lehtitietojen mukaan kyseessä on toppari Jean-Clair Todibo, 24.

– He ovat sanoneet, että voimme myydä hänet toiselle Valioliiga-seuralle, mutta emme voi myydä Manchester Unitedille, sanoi Ratcliffe Bloombergin haastattelussa.

– Mutta se ei ole reilua pelaajaa kohtaan, enkä ymmärrä, mitä sillä saavutetaan.

James Ducker

@TelegraphDucker
#MUFC have been blocked by Uefa from signing Jean-Clair Todibo from Nice this summer. Targeted as replacement for Varane but clampdown on multi-club ownership means Nice & Utd can’t trade. Ratcliffe challenged it but Uefa not budging telegraph.co.uk/football/2024/…
telegraph.co.uk

Sir Jim Ratcliffe frustrated as Man Utd blocked from signing Nice’s Jean-Clair Todibo

Plus, the minority shareholder believes the lack of ‘sporting people’ at Old Trafford has hurt club’s progress

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS