Manchester Unitedin laitapuolustaja Luke Shaw ei ole vieläkään pystynyt osallistumaan Englannin maajoukkueen harjoituksiin miesten EM-kisoissa, kertoo Sky Sports.

Shaw’n, 28, on pitänyt jo kahtena päivänä harjoitella muun joukkueen mukana, mutta sen sijaan hän on jatkanut treenaamista henkilökohtaisen ohjelmansa mukaan.

Kaikki muut 25 kisoihin valittua pelaajaa ovat osallistuneet yhteisiin harjoituksiin.

Shaw ei ole pelannut helmikuun jälkeen minuuttiakaan takareisivamman takia. Skyn toimittaja Rob Dorsett epäilee, että Unitedin puolustaja lähetetään takaisin Manchesteriin.

– On sanottava, että on todella epävarmaa, pystyykö hän pelaamaan Englannin joukkueessa C-lohkon viimeisessä ottelussa Sloveniaa vastaan tiistai-iltana, ja sanoisin, että on todella epävarmaa, pystyykö hän pelaamaan koko turnauksessa.

– En yllättyisi, jos saisimme Englannin jalkapalloliitolta jossain vaiheessa viestin, jossa kerrotaan, että Luke Shaw lentää kotiin, koska en näe mitään mahdollisuutta, että Gareth Southgate voisi nyt ottaa hänet mukaan. Siitä on nyt yli neljä kuukautta, kun hän pelasi jalkapalloa.

Shaw on ainoa luontainen vasen pakki Englannin kisajoukkueessa. Kahdessa ensimmäisessä lohkopelissä hänen paikallaan on pelannut Newcastlen Kieran Trippier.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS