Chelsea on edelleen kiinnostunut Atléticon Samu Omorodionista.

Atlético hylkäsi viime viikolla Chelsean noin 40 miljoonan euron tarjouksen nuoresta hyökkääjästään. 

Madridilaislehti Marcan saamien tietojen mukaan Atlético ei ole toistaiseksi täysin poissulkenut Omorodionin myyntiä, jos se saa hänestä hyvin merkittävän tarjouksen. Atléticon kerrotaan vaativan hyökkääjästään ainakin noin 60 miljoonan euron siirtosummaa.

Atlético hankki nuorukaisen viime kesänä kuudella miljoonalla eurolla Granadasta ja lainasi hänet välittömästi Alavésin paitaan. Hiljattain 20 vuotta täyttänyt Omorodion viimeisteli päättyneellä kaudella yhdeksän maalia La Ligassa. 

Marcan mukaan Omorodionin ykkösvaihtoehto on jäädä ensi kaudeksi Atléticoon, mutta hyökkääjä ei toistaiseksi tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Atlético tarvitsee rahaa kesän hankintoihinsa, eikä sen vuoksi ole poissulkenut nuorukaisen myyntiä.

LUE MYÖS