Englannin hyökkääjälegenda Wayne Rooney sanoo, että Jude Bellingham vaikuttaa ”todella turhautuneelta” miesten EM-kisoissa.

Bellingham, 20, teki Englannin ainoan maalin lohkovaiheen 1-0-avausvoitossa Serbiaa vastaan, mutta Real Madridin tähtipelaaja esiintyi vaisusti tasapeleissä Tanskaa ja Sloveniaa vastaan.

Espanjassa Bellingham valittiin heti debyyttikaudellaan La Ligan parhaaksi pelaajaksi, kun hän tehtaili 28 sarjaotteluun 19 osumaa ja kuusi maalisyöttöä.

– Jude aloitti ensimmäisen pelin hyvin, mutta olen varma, että hänkin sanoisi, ettei hän ole ollut parhaimmillaan kahdessa viime ottelussa, kommentoi Rooney Football Daily -podcastissa.

– Minusta hän vaikuttaa todella turhautuneelta. Olen ollut tismalleen samassa tilanteessa kuin hän. Jopa eilisessä ottelussa [Sloveniaa vastaan] hän viskoi käsiään ilmaan.

– En ole kuullut hänestä puhuttavan, vaikka hän on talismaani Englannille ja Real Madridille. Mistä se johtuu? Hänen pitäisi olla keskustelun keskipisteessä.

– Se kertoo minulle, että hän ei luultavasti ole aivan kunnossa turnauksessa. Hän antaa kaikkensa, sata prosenttia. En usko, että ongelma piilee siinä. Pelaajien pitää vaatia enemmän joukkuekavereiltaan, ja uskon, että sitä hän yrittääkin.

– Joten tämä ei ole kritiikkiä. Omalla tavallaan se on kehu, mutta en vain halua sen (turhautumisen) kiehuvan siihen pisteeseen asti, että hän ottaa tyhmän punaisen kortin.

LUE MYÖS