Manchester United harkitsee hankkivansa Matthijs de Ligtin Bayern Münchenistä, kertoo Athletic.

Manchester United aikoo vahvistaa puolustustaan kesän siirtoikkunassa ja on kiinnostunut hankkimaan de Ligtin.

Athleticin mukaan seurat eivät ole toistaiseksi aloittaneet siirtoneuvotteluita.

Manchester United on kiinnostunut myös Evertonin Jarrad Branthwaitesta ja on jo tehnyt topparista virallisen tarjouksen, mutta Everton hylkäsi sen. Athleticin mukaan Everton on asettanut topparilleen noin 70 miljoonan punnan, eli 82,5 miljoonan euron hintalapun.

De Ligt on lähtökohtaisesti saatavilla halvempaan hintaan.

De Ligt, 24, on edustanut Bayernia kahden vuoden ajan, mutta aika Saksassa ei ole ollut yhtä ruusuilla tanssimista. De Ligtillä oli merkittäviä vaikeuksia mahtua avauskokoonpanoon Thomas Tuchelin alaisuudessa.

LUE MYÖS