Luke Shaw ei ole valmis avauskokoonpanoon Englannin sunnuntain miesten EM-kisojen neljännesvälieräottelussa. Kolme Leijonaa kohtaa Slovakian.

Lihasvammasta kärsinyt Shaw, 28, on ollut sivussa yhtäjaksoisesti helmikuusta alkaen. Vasen laitapuolustaja ei pelannut Englannin lohkovaiheen otteluissa.

Englannin harmiksi myös Shaw’ta tuurannut Kieran Trippier on kärsinyt loukkaantumisvaivoista ja Newcastlen laitapuolustajan pelaaminen Slovakiaa vastaan on epävarmaa.

– Luke Shaw ei ole valmis avaukseen, mutta kaikki muut ovat kunnossa. Me keskustelemme lääkintätiimin kanssa, voiko hän pelata ottelussa, Southgate kommentoi lehdistölle.

Englanti ja Slovakia kohtaavat sunnuntaina kello 19:00 alkavassa neljännesvälieräottelussa. Ottelun voittaja saa puolivälierässä vastaansa Sveitsin.

Henry Winter

@henrywinter
Luke Shaw not ready to start #ENGSVK. No surprise; he's not played for four months. Gareth Southgate: "Luke wouldn’t be available to start. We will have a chat with the medical staff to see whether he can play a part (from the bench)." #ENG #EURo2024

LUE MYÖS!