Wayne Rooney siirtyi toukokuun lopussa Plymouth Argylen päävalmentajaksi.

Seura pelaa Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Mestaruussarjassa. 

Rooney ehti olla työttömänä vajaan puolen vuoden ajan saatuaan potkut Birmingham Cityn peräsimestä tammikuussa. Rooney ehti valmentaa Birminghamia vain muutaman kuukauden ajan ennen potkuja. Birminghamin kausi päättyi lopulta putoamiseen.

Rooney työskenteli muutaman kuukauden ajan tv-kommentaattorina ennen paluutaan valmentamisen pariin. Rooney kertoi englantilaismedialle, ettei halunnut tulla uudeksi Gary Nevilleksi. Rooneyn vanha pelikaveri on työskennellyt jo vuosien ajan kommentaattorina.

– En halua, että minusta tulee seuraava Gary Neville. Olen intohimoinen jalkapallon suhteen. Se on jotain, mitä olen tuntenut lapsesta saakka. Tammikuusta saakka elin outoa aikaa. Olin kotona, joten tietenkin tein tv-töitä, mutta halusin todellisuudessa palata valmentamisen pariin.

– Oli todella tärkeää, että pääsin uuden joukkueen mukaan jo harjoituskauden alusta saakka. Siksi olen todella onnellinen täällä Argylessa, Rooney totesi Plymouth Argylen järjestämässä lehdistötilaisuudessa.

LUE MYÖS