Liverpoolin omistava Fenway Sports Group (FSG) neuvottelee ranskalaisen Bordeaux’n ostamisesta.

Athleticin mukaan neuvottelut ovat vielä alkuvaiheessa, ja osapuolet haluavat varmistaa, että ne sopivat hyvin yhteen. FSG pitää Bordeaux’ta hyvänä vaihtoehtona, mutta ilmassa on vielä ”paljon asioita”, jotka voivat estää kaupan toteutumisen.

Mikä tahansa FSG:n ostama joukkue olisi itsenäinen yksikkö, jolla ei olisi suoraa yhteyttä Liverpooliin.

Bordeaux on yksi Ranskan menestyneimmistä seuroista kuudella liigamestaruudellaan, mutta se putosi pääsarjasta kaksi vuotta sitten.

Ranskan jalkapallon talouden valvonnasta vastaava elin (DNCG) on pudottanut Bordeaux’n alustavasti maan kolmannelle sarjatasolle, koska se ei ole saanut seuralta takeita ensi kauden rahoituksesta.

Bordeaux on ilmoittanut valittavansa päätöksestä. Se esitteli DNCG:lle suunnitelmansa enemmistöosuuden myymisestä FSG:lle tiistaina.

Viime kaudella Bordeaux pelasi Ranskan Ligue 2:ssa Liverpoolin ex-pelaajan Albert Rieran alaisuudessa ja tuli 12. sijalle.

FC Girondins de Bordeaux

@girondins
COMMUNIQUE DU CLUB

Le FC Girondins de Bordeaux poursuit ses discussions avec Fenway Sports Group en vue de la commission d’appel de la DNCG.

Lors de l’audition du 27 juin dernier, la DNCG avait prononcé un sursis à statuer pour le FC Girondins de Bordeaux aux fins d’apporter…

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS