Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Donny van de Beek on hyvästellyt seuran sosiaalisessa mediassa.

Lehtitietojen mukaan van de Beek, 27, on siirtymässä Espanjan La Ligan Gironaan, jonka on määrä maksaa hänestä alustavasti 500 000 euroa.

Diiliin sisältyy 20 miljoonaa euroa mahdollisia bonuksia, mutta Athleticin mukaan niistä vain neljännestä pidetään ”realistisesti saavutettavina”.

Van de Beek siirtyi Manchester Unitediin kesällä 2020 Ajaxista lähes 40 miljoonalla eurolla, mutta hollantilaisen ura Old Traffordilla ei ikinä lähtenyt kunnolla lentoon. Hän pelasi Unitedissa kaikkiaan 62 ottelua ja kävi Manchesterin-vuosinaan lainalla Evertonissa ja Eintracht Frankfurtissa.

Seurat eivät ole kirjoitushetkellä vahvistaneet siirtoa, mutta van de Beek kertoi keskiviikkona Instagram-tilillään, että hän jättää Manchester Unitedin.

– Rakas Manchester Unitedin perhe. Tänään on mieleenpainuva päivä, kun seikkailuni seurassa päättyy. Haluan kiittää teitä kaikkia tuestanne vuosien varrella. Siitä hetkestä lähtien, kun saavuimme Manchester Unitediin, tunsimme olevamme erittäin tervetulleita, ja olemme siitä kiitollisia.

– Kiitos kaikille seuran työntekijöille siitä, että tunsimme olomme kotoisaksi. Erityiskiitos kaikille kannattajille, jotka tekivät näistä vuosista unohtumattomia. Jalkapallon lisäksi kahden lapsemme syntymä täällä takaa sen, että Manchesterilla on aina erityinen paikka sydämissämme.

Linkki Instagramiin.

LUE MYÖS