Liverpoolin hyökkääjä Darwin Núñez oli keskiviikkona tapahtumien keskiössä, kun Uruguayn ja Kolumbian välisen Copa Américan välierän jälkeen syttyi joukkotappelu.

Lehtitietojen mukaan kannattajat ottivat pelin jälkeen yhteen lähellä katsomonosaa, jossa uruguaylaispelaajien läheiset olivat seuraamassa ottelua.

Liverpoolin uruguaylaiskärki Núñez, 25, oli etulinjassa tappelemassa kolumbialaisten kannattajien kanssa. Lopulta järjestyksenvalvojat puuttuivat tilanteeseen ja pelaajat poistuivat takaisin kentälle vieden perheensä pois kärhämän keskeltä.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Uruguay Football ENG

@UruguayFootENG
This footage shows a bit clearer what happened between Darwin Nuñez and the Colombian fans.

Núñez oli silminnähden järkyttynyt tilanteesta ja tv-kamerat ikuistivat, kuinka hän lohdutti sylissä istunutta lastansa. Hän ei ole julkisesti kommentoinut tapahtunutta, mutta useat Uruguayn pelaajat ovat sanoneet, että heidän oli kiivettävä katsomoon suojellakseen perheitään.

Uruguayn kapteeni José María Giménez kuvaili tapahtunutta ”katastrofiksi” ja sanoi, että kilpailun järjestäjien pitäisi kiristää turvatoimiaan.

– Poliisia ei ollut, ja meidän oli puolustettava perheitämme. Tämä on muutaman ihmisen vika, jotka olivat juoneet muutaman drinkin liikaa eivätkä osanneet käyttäytyä, sanoi Giménez.

Kolumbia voitti ottelun 1-0 ja eteni sunnuntain finaaliin Argentiinaa vastaan. Välierän päätyttyä Uruguayn ja Kolumbian joukkueet ottivat lyhyesti yhteen ennen kuin sekasorto yleisössä alkoi.

Favian Renkel

@FavianRenkel
Darwin consoling one of his children after HE himself had to go fight Colombian fans because there was no security and bring his family to the field.

#Uruguay #Colombia #CopaAmerica

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS