Bournemouthin maalivahti Aaron Ramsdale on tunnustautunut toiseksi pelaajaksi, joka sai positiivisen tuloksen Valioliigan toisella koronavirustestikierroksella.

Valioliigan toisella testikierroksella paljastui kaksi uutta tartuntaa, kun ensimmäisellä tuli ilmi kuusi. Bournemouth tiedotti yhden pelaajansa saaneen tartunnan, muttei tuonut hänen nimeään julki. Ramsdale, 22, tuli kuitenkin asian kanssa itse esille.

Hän kertoi The Sunin haastattelussa ihmetelleensä, miten virus oli iskenyt häneen. Valioliigan ensimmäinen testikierros pidettiin viime viikon maanantaina ja sitä edeltävänä sunnuntaina. Vielä tuolloin Ramsdalen tulos oli negatiivinen, mutta muutama päivä myöhemmin tilanne oli muuttunut.

[readmore from=Koronavirus]

– Olen yrittänyt saada sitä [miten sain viruksen] selville kahden viime päivän aikana. Viime maanantaina testitulokseni oli negatiivinen ennen kuin aloitimme harjoittelun.

– Joten olen viime viikon aikana tehnyt tavanomaisia asioita, kuten käynyt supermarketissa ja tankkaamassa autoani.

– Virus näkyy veressä, kun sen on saanut. Minulla ei näkynyt [ensimmäisen testin jälkeen], joten olen saanut sen niiden kolmen päivän aikana testien välissä.

– Olen ollut yhtä varovainen kuin ennenkin. Vaikuttaisi siltä, että olen saanut sen kauppareissulla.

Ramsdale on pelannut tällä kaudella yhtä vaille kaikissa Bournemouthin sarjapeleissä pitäen maalinsa puhtaana neljästi.