The Sun: Arsenal hankkimassa vanhan pelaajansa takaisin Liverpoolista

Liverpoolin 28-vuotias keskikenttäpelaaja Alex Oxlade-Chamberlain harkitsee The Sunin mukaan paluuta Pohjois-Lontooseen ja Arsenaliin.

Oxlade-Chamberlain pelasi Gunnersissa peräti kuusi kautta ennen siirtoaan Liverpooliin vuonna 2017. Hänen siirtosummansa oli tuolloin 38 miljoonaa euroa.

Englantilaismedian mukaan 35 A-maaottelua Englannin paidassa pelannut keskikenttä punnitsee nyt vaihtoehtojaan. Oxlade-Chamberlain on turhautunut vähäiseen vastuuseensa Liverpoolissa ja saattaa vaihtaa maisemaa jo tammikuussa.

Paha polvivamma piti miehen sivussa viime kauden ensimmäiset neljä kuukautta. Vammasta toivuttuaan Oxlade-Chamberlain ei ole päässyt Jürgen Kloppin miehistössä avauskokoonpanoon kuin neljästi.

Keskikenttäpelaaja tienaa noin 125 000 puntaa viikossa ja Oxlade-Chamberlainin sopimus jatkuu kesään 2023.

Liverpoolin ei uskota seisovan siirron tiellä, koska joukkueessa on Curtis Jonesin ja Harvey Elliottin kaltaisia nuoria tähtiä, jotka ovat esiintyneet mainiosti.

Arsenal on mediatietojen mukaan suunnittelevansa Oxlade-Chamberlainin lainaamista kuudeksi kuukaudeksi, mutta sopimukseen kuuluisi osto-optio kauden jälkeen.

Oxlade-Chamberlain tuntee hyvin Arsenalin valmentajan Mikel Artetan, koska kaksikko pelasi yhdessä Arsenalissa useamman vuoden.

Alex Oxlade-Chamberlain pelasi kuusi vuotta Arsenalissa ennen siirtoaan. Kuva Getty Images.