Norwich-pelaajalla on enää yksi missio ennen lähtöä – on valmis vaikka jakamaan vesipulloja

© Kuva: Getty Images

Norwichin nykyjoukkueen pitkäaikaisin pelaaja Alex Tettey aikoo tehdä ensi kaudella kaikkensa, jotta Kanarialinnut nousisi takaisin Valioliigaan.

Tettey, 34, solmi helmikuussa vuoden jatkopestin Norwichin kanssa. Jo nyt on selvää, että ensi kausi jää miehen viimeiseksi seurassa.

– Ensi kauden tavoitteeni on yksinkertaisesti antaa kaikkeni, on kyse sitten ihmisten kannustamisesta tai vesipullon antamisesta heille. Mitä tahansa tarvitaankin, jotta saamme kaikki tekemään niin kovasti töitä kuin mahdollista, jotta näemme mihin yllämme. Toivottavasti nousemme saman tien takaisin, Tettey toteaa.

Tettey sai päättyneellä kaudella tililleen sadannen ottelunsa Valioliigassa. Hän sanoo, ettei asettanut itselleen minkäänlaisia tavoitteita tullessaan Norwichiin vuonna 2012.

– Minun olisi kuitenkin pitänyt pelata enemmän kuin sata ottelua, ilman loukkaantumisia. Olen silti onnellinen sitä, että olen onnistunut pelaamaan tässä seurassa sata valioliigaottelua. Olen erittäin tyytyväinen siihen.

Tettey muistuttaa, että kaikki eivät saa lainkaan mahdollisuutta pelata Valioliigassa – saati sitten sataa peliä.

– Jotkut pelaajat saavat yhden, kaksi tai viisi, mutta minä olen pelannut sata. Se on asia, josta en voinut edes unelmoida. Se on uskomatonta.

Lähde: Pink Un


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!