Liverpoolin johtopelaaja toipunut takareisivaivastaan – kertoi syyn poissaololle maaottelusta

© Kuva: Getty Images

Andrew Robertson kertoo olevansa pelikunnossa Liverpoolin viikonlopun valioliigaottelussa. The Reds kohtaa kärkikamppailussa Leicesterin.

Laitapuolustaja Robertson oli loukkaantumisen vuoksi sivussa Skotlannin UEFA Nation’s Leaguen ottelusta Slovakiaa vastaan. Liverpoolin johtopelaaja on kärsinyt takareisivaivasta.

Viime viikolla Skotlannin pitkän odotuksen jälkeen EM-kisoihin johdattanut Robertson palasi kokoonpanoon maajoukkuekomennuksen viimeiseen otteluun Israelia vastaan.

– Kyllä tunnen olevani kunnossa. Olen valmis, Robetson kommentoi Liverpoolin verkkosivuilla.

– Takareiteni tuntui vain Manchester Cityä vastaan normaalia tiukemmalta. Sitten tietysti torstain ottelu Skotlannin kanssa oli merkittävä. 120 minuuttia ja rangaistuspotkut veivät mehut minusta.

Robertsonin mukaan sunnuntain pelin väliinjättäminen oli vain varotoimenpide.

– En ollut sunnuntaina valmis pelaamaan, koska tarvitsin enemmän aikaa toipua torstain pelistä. Ilmassa ei kuitenkaan ollut todellisia huolenaiheita. Se olisi vain ollut suurempi riski vaurioittaa takareittä pahemmin. Manageri teki oikean ratkaisun, kun hän ei peluuttanut minua.

– Tiedän joidenkin ihmisten olleen huolissaan minusta. Uskon sen johtuvan loukkaantumisen määrästä, mitä meillä on ollut. Olen nyt täysin kunnossa, Liverpool-puolustaja vakuutteli.