”Voiko Manchester United voittaa liigan tällä kaudella? Luultavasti ei” – Ex-maalitykki pudottaa fanit takaisin maanpinnalle

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin entinen kärkipelaaja Andy Cole palauttaa Valioliigan kärkipaikasta innostuneet kannattajat takaisin maanpinnalle.

United kipusi sarjataulukon piikkipaikalle kukistamalla tiistai-illan vierasottelussa Burnleyn 1–0.

– Voiko Manchester United voittaa liigan tällä kaudella? Luultavasti ei, Cole sanoo talkSPORT-kanavalla.

Hänen mukaansa se on kuitenkin fantastinen saavutus, että United on tässä vaiheessa kautta ykkösenä – ottaen huomioon muutaman kuukauden takaisen sarjasijoituksen.

– Kaikki sanoivat, ettei Olen pitäisi olla Manchester Unitedin manageri, ja mielestäni se kertoo paljon, kuinka hän on kääntänyt kurssin… ja kuinka he ovat saaneet itseluottamusta olla siellä, missä he nyt ovat, toteaa Cole.

Mikäli Manchester City voittaa rästiottelunsa, se nousee Unitedin kantaan. Mestaruustaistelussa vahvoilla on myös hallitseva mestari Liverpool.

– Eron kurominen yhden kauden aikana ei ole helppo tehtävä. Se vaatii tasaisuutta, ja nuo joukkueet eivät ole vielä pelanneet erittäin hyvin, mutta voittaminen tällä kaudella vaatii melkoista tekemistä.

– En usko, että olemme tarpeeksi hyviä voittaaksemme sen tällä kaudella, mutta minusta tuntuu, että voimme odottaa innolla seuraavaa kautta, jolloin voi mielestäni mennä paljon paremmin.


PÄIVÄN VIHJE: SOUTHAMPTON – ARSENAL

Arsenalin ykköstykistö on kehässä – painuuko viikonlopun cup-nyhjäys unholaan?