Asiantuntija esitti oman ehdotuksensa Arsenalin uudeksi manageriksi: ”Hänestä tulee huippumanageri melko nopeasti”

© Kuva: Getty Images

Arsenal antoi viime viikolla potkut Unai Emerylle päävalmentajan paikalta. Tällä hetkellä vastuuvalmentajana toimii seuran entinen tähtipelaaja Freddie Ljungberg.

Sky Sportsin asiantuntijan, entisen Arsenalin hyökkääjän Alan Smithin mielestä Mikel Arteta olisi Gunnersille hyvä vaihtoehto uudeksi manageriksi. Arteta toimii tällä hetkellä Manchester Cityssä Pep Guardiolan valmennusryhmässä.

– Minusta heidän (Arsenal) tulisi olla rohkeita, ja valita nuori, eteenpäin urallaan menevä manageri. Tykkäisin Mikel Artetasta, Smith sanoi Sky Sportsille.

– Uskon, että hänestä tulee huippumanageri melko nopeasti. Jos Arsenal ei ota häntä, niin joku muu ottaa. Jos hän jää Man Cityyn, niin Pep Guardiolan väistyessä hän saattaa ottaa ohjat, Smith arvioi.

– Olen kuullut, että hän vetää suurimman osan Man Cityn harjoituksista. Pelaajat arvostavat häntä paljon. Mielestäni hänen ansiotaan on Kevin De Bruynen ja Raheem Sterlingin nousu aivan huipulle. Hänellä on Arsenal-kytkös. Hän olisi minun valintani, Smith päätti.

Mikel Arteta edusti pelaajaurallaan Arsenalia vuosina 2011-2016.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.