ESPN: Arsenal ajautumassa umpikujaan parhaan pelaajansa kanssa

© Kuva: Getty Images

Arsenalin kapteeni Pierre-Emerick Aubameyang on ollut valtavan tärkeä pelaaja seuralleen. ESPN tietää kertoa, ettei seura ole vielä edes aloittanut konkreettisia keskusteluja jatkosopimuksesta.

Aubameyangin nykyinen sopimus loppuu vuoden kuluttua. Se tarkoittaa käytännössä kahta asiaa. Uuden jatkosopimuksen kanssa on kiire tai seuran pitäisi myydä hänet kesällä maksimoidakseen siirtosumman. Talvella myyminen on toki vielä vaihtoehto, mutta siirtosummat tuppaavat putoamaan selvästi, kun pelaajalla on enää puoli vuotta sopimustaan jäljellä.

Lisäksi ongelmallista on se, että Aubameyang voi neuvotella ensi tammikuussa jo vapaasti muiden seurojen kanssa ilmaisesta siirrosta, joka tapahtuisi kesällä 2021. Arsenal on ajautumassa kapteeninsa kanssa umpikujaan.

Oikeastaan jokaisessa skenaariossa Arsenal vaikuttaa tässä vaiheessa häviäjältä. Huomionarvoista on myös se, että tulevassa siirtoikkunassa rahaa liikkunee huomattavasti vähemmän koronaviruksen aiheuttamien taloudellisten vaikutusten takia. Näin ollen Aubameyangista saatava korvaus saattaa laskea entisestään.

ESPN:n lähteiden mukaan Arsenal on etsimässä uutta keskushyökkääjää. Aubameyangin korvaaminen on kuitenkin todella kovan työn takana.

Gabonilaishyökkääjä saapui Emiratesille tammikuussa 2018 Borussia Dortmundista. Sen jälkeen hän on tehnyt kaikki kilpailut mukaan lukien 98 ottelussa 61 maalia ja antanut 13 maalisyöttöä. Tehot puhuvat puolestaan.

Mahdollista on toki myös se, että Aubameyang allekirjoittaa vielä myöhemmin jatkosopimuksen. Neuvottelujen myöhäinen ajankohta sataa joka tapauksessa hyökkääjätähden laariin. Jos Arsenal haluaa pitää kiinni kapteenistaan, on Aubameyangilla erinomainen asema nostaa palkkapyyntöä selvästi.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!