Manchester City -tähti valittiin Nations Leaguen parhaaksi pelaajaksi: ”Olen ylpeä työstäni”

© Kuva: Getty Images

Portugali juhli sunnuntai-iltana historian ensimmäistä Nations League -mestaruutta, kun kisojen isäntämaa päihitti finaalissa Hollannin 1-0-lukemin.

Ottelun ainokaisesta vastasi Valencian Goncalo Guedes, jonka maalin syötti Manchester Cityn Bernardo Silva.

Silva oli loppuottelussa lyömätön. Hän antoi 90 minuuttisen aikana jopa viisi avainsyöttöä ja suoritti kuusi onnistunutta kuljetusta.

City-laituri pohjusti myös kaksi Portugalin osumaa välieräottelussa Sveitsiä vastaan. Hänet valittiin lopulta turnauksen parhaaksi pelaajaksi.

Bernardo Silva voitti päättyneen kauden aikana lopulta sekä Community Shieldin, Englannin liigacupin, Valioliigan, FA Cupin että Nations Leaguen. Valioliigakauden tähdistökentälliseenkin nimetty portugalilaistähti oli luonnollisesti erittäin tyytyväinen itseensä.

– Tämä on uskomaton tapa päättää [kausi], olen niin, niin iloinen tähän kauteen, niin iloinen päättäessäni sen näiden fantastisten ihmisten kanssa, jotka auttoivat meidät näihin kahteen voittoon. Nyt on aika levätä ja valmistautua tulevaan kauteen, ja koitettava pystyä entistä parempaan, Silva kertoi voiton jälkeen lehdistölle.

– Olen hyvin ylpeä, tärkeintä on että Portugali voitti. Olen hyvin tyytyväinen ensimmäisestä mestaruudestani maajoukkueen kanssa, ja totta kai, on entistä kivempi lisätä siihen tämä [henkilökohtainein] palkinto.

– Olen hyvin ylpeä työstäni ja todella iloinen tällä hetkellä.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!