Dramaattinen tuomio riisti Bournemouthilta elintärkeän pisteen putoamistaistelussa

© Kuva: Getty Images

Bournemouthilla oli runsasta epäonnea, kun joukkue kärsi kalliin kotitappion Southamptonille. Sam Surridgen maali lisäajalla olisi tietänyt Kirsikoille arvokasta pistettä, mutta videotuomari VAR hylkäsi isännille elintärkeän osuman.

Lopulta pisteet lähtivät Southamptoniin 2-0-lukemilla.

Southampton naulasi ottelun avausmaalin ensimmäisen puoliskon lopussa. Danny Ings täräytti 17 metristä pallon alanurkkaan. Maali oli vahvavireisen englantilaisen kauden 21:s.

Ingsillä oli toisella puoliskolla tilaisuus tuplata maalimääränsä rangaistuspotkusta Harry Wilsonin käsivirheen jälkeen. Aaron Ramsdale kuitenkin aavisti hyökkääjän suunnitelman ja torjui laukauksen oikealta.

Ingsin epäonnistuminen oli käydä Southamptonille kalliiksi. Ottelun lisäajalla Sam Surridge tälläsi Bournemouthin lähietäisyydeltä tasoihin uransa ensimmäisellä valioliigamaalilla.

Isäntien juhlat loppuivat lyhyeen VAR:in ilmoittaessa karun todellisuuden. Surridgen maali hylättiin Callum Wilsonin oltua paitsiossa.

Pian hylkäyksen jälkeen Che Adams maalasi Southamptonille naulaten loppulukemiksi 2-0 eteläenglantilaisten eduksi.

Hävittyään Bournemouth on edelleen kolme pistettä putoamisviivan alla, kun joukkueella on enää yksi ottelu jäljellä. Seuran putoaminen varmistuu, jos Watford ottaa huomenna pisteenkin Wolverhamptonia vastaan.