Bruno Fernandes: Cristiano Ronaldo suositteli minua Manchester Unitedille – ”Tämä oli minun unelmaseurani”

© Kuva: Getty Images
Pian jatkuu Valioliiga!

Valioliigan ja Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Valioliigan ja Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Manchester Unitedin talvihankinta Bruno Fernandes on puhunut Portugalin maajoukkuetähden Cristiano Ronaldon vaikutuksesta hänen siirtoonsa Old Traffordille.

Fernandesin United-ura on lähtenyt käyntiin fantastisella tavalla. Hän on osoittanut olevansa 55 miljoonan euron arvoinen sijoitus, sekä juuri se kaivattu palanen Ole Gunnar Solskjærin joukkueessa.

25-vuotias keskikenttäpelaaja on tehnyt kolme maalia ja antanut neljä maalisyöttöä ensimmäisessä yhdeksässä ottelussaan, auttaen joukkueensa 11 pelin mittaiseen tappiottomaan putkeen.

Fernandesin mukaan Ronaldo, joka pelasi myös Sporting Lissabonissa ennen Manchester Unitediin siirtymistä, välitti Unitedille positiivisia viitteitä hänestä silloin kun manchesterilaisseura teki vielä taustatutkimusta potentiaalisesta hankinnastaan.

– Se, että Cristiano antoi paljon hyviä suosituksia niille ihmisille, jotka hänelle puhuivat minun siirtoni aikana, tekee minusta hyvin ylpeän, kun ottaa huomioon miten hänen kaltaisensa pelaaja tunnistaa arvoni, Fernandes kertoi Canal 11:lle Evening Standardin mukaan.

Bruno Fernandes ja Cristiano Ronaldo Portugalin maajoukkueessa kesän 2018 MM-kisoissa. Kuva: Getty Images

Fernandesin mukaan sekä Ronaldolla että Nanilla on ollut vaikutusta hänen valitseemaansa polkuun. Nani pelasi Unitedille vuodesta 2007 vuoteen 2015. Ronaldo edusti manchesterilaisjoukkuetta puolestaan vuodet 2003-2009.

– Cristiano Ronaldo ja Nani voittivat kumpikin isoja pokaaleja täällä, ja se saa minut haluamaan samoja saavutuksia. Nani, jonka kanssa minulla oli kunnia harjoitella Sportingissa, on aina puhunut minulle pelkkää hyvää Manchester Unitedista.

Fernandes paljasti myös olleensa Unitedin kannattaja jo pienestä pitäen, saatuaan joukkueen pelipaidan joululahjaksi hänen isältään.

– Manchester United oli minun unelmaseurani. Veljeni oli iso Barcelona-fani, ja minä olin Unitedin. Isäni työskenteli jonkin aikaa Sveitsissä ja vietti yhden joulun siellä. Hän meni urheiluliikkeeseen, ja aivan sattumalta veljeni sai Barcelonan pelipaidan ja minä sain Manchester Unitedin pelipaidan.

– Siihen aikaa minä tietysti unelmoin Manchester Unitedin edustamisesta, mutta silloin pelasin vielä Boavistan juniorijoukkueessa. Se oli täysin erilainen todellisuus. Nyt, minä haluan ottaa kaiken tästä tilaisuudesta irti ja jättää jälkeni tänne, Fernandes lisäsi.

Pian jatkuu Valioliiga!

Valioliigan ja Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Valioliigan ja Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS