Burnley menettää avainpelaajansa – Serie A suuntana?

© Kuva: Getty Images

Burnley on vahvistanut, että keskikenttäpelaaja Jeff Hendrick ei jatka seurassa. 28-vuotiaan sopimus päättyy kesäkuun lopussa, ja tämä oli yksi niistä pelaajista, jotka jäivät sivuun joukkueen ottelusta Manchester Cityä vastaan maanantaina.

Muut jatkosopimuksitta tuolloin olleet pelaajat ovat maalivahdit Joe Hart ja Adam Legzdins, konkarihyökkääjä Aaron Lennon, sekä 34-vuotias puolustaja Phil Bardsley. Bardsley on sittemmin tehnyt vuoden jatkosopimuksen. Muut mainitut poistuvat Hendrickin tavoin seurasta.

– Minulla ei ole mitään muuta kuin kunnioitusta lähtijöitä kohtaan. He ovat olleet kunniaksi niin minulle, seuralle, kuin itselleen.

– Jeff on toiminut meillä loistavan ammattilaisen tavoin, toimittanut työtään monilla eri paikoilla, mahtavalla asenteella.

Hendrickille tehtiin Claretsin taholta jatkotarjous, jota tämä ei hyväksynyt. 54 ottelua Irlannin maajoukkueessa pelanneen Derby-kasvatin uudeksi osoitteeksi veikkaillaan Italian pääsarjaa, jonka AC Milan on tiedustellut mahdollisuutta tämän hankintaan pitkin kevättä.


EL CLÁSICO – 50€ LISÄVOITTO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Aktivoi 100% talletusbonus ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö 1€ ennakkoveto Barcelonan tai Real Madridin 1×2-voitosta.

Saat joukkueesi voittaessa 50€ lisävoiton!