Crystal Palace ja Burnley väänsivät maanantain ainoassa valioliigaottelussa, Etelä-Lontoossa. Sarjataulukon sijoilta 10. ja 11. peliin lähteneet joukkueet päätyivät lopputulokseen 0-1.

BBC 5 Live Sport

@5liveSport
🚨 TEAM NEWS 🚨

3️⃣ changes for #CPFC with Guaita returning in goal and Zaha able to start.

2️⃣ changes for #BurnleyFC with Bardsley and Pieters coming in, no Jay Rodriguez in the squad.

Listen to live commentary of #CRYBUR via
@BBCSounds
🎧 bbc.in/5live
#BBCFootball

Avausjaksosta ei valtavia muistijälkiä historiaan jää. Kokoonpanonsa suhteen ongelmissa ollut Burnley oli yllättäen aavistuksen niskan päällä, mutta Palace piti sen enimmäkseen alueilla, joilta maalinteko on vaikeaa.

Claretsin 20-vuotias laituri Dwight McNeal tuntui olevan pelipäällä, ja kirjautti nimiinsä parikin maalintekoyritystä muuten varsin tapahtumaköyhällä ottelupuoliskolla.

Viitisen minuuttia ennen avausjakson loppua Gary Cahill lahjoitti epäonnistuneella syötöllään vieraille mainion maalipaikan – Vicente Guaita ehti kuitenkin hätiin.

Molemmat joukkueet tekivät melkoisen määrän virheitä, ja varsinaisia rikkeitä kirjattiin ennen puoliaikaa yhteensä 13.

Otteet kovenivat – juhlakalu iski vaparista

Muutamaa minuuttia tauon jälkeen Jordan Ayew huitaisi keskialueella Josh Brownhilliä kyynärpäällään kasvoihin. Pitkällisen VAR-tarkastelun jälkeen ulosajoa ei kuitenkaan nähty.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
There's a VAR check for a possible red card against Crystal Palace...but nothing is given.

Follow #CRYBUR 👇

Vapaapotku, joka tuomittiin McNeilin pysäyttämisestä, johti ainoaan maaliin. Kapteeni Ben Mee jatkoi vaparin puskemalla Guaitan käden ja tolpan kautta 62.minuutilla sisään. Aivan tavallisimpiin maalintekijöihin 30-vuotias toppari ei kuulu.

4 - Ben Mee's goal for Burnley was just his fourth-ever in the Premier League and his first in his last 113 appearances in the competition, since scoring against Man City in January 2017. Breakthrough.

Burnley FC

@BurnleyOfficial
Tonight is Ben Mee's 300th league appearance for Burnley. 👏

Palace yritti toki nousta otteluun vielä mukaan, muttei varsinaisesti saanut sitä enää missään vaiheessa hallintaansa.

Burnley ohitti voitollaan taulukossa ottelun vähemmän pelanneet Arsenalin ja Sheffield Unitedin, ja nousi ainakin tilapäisesti sijalle kahdeksan.