Chelsea on hylännyt Bayern Münchenin jättimäisen lainatarjouksen Callum Hudson-Odoista, uutisoi Sky Sports.

Bayern tarjoutui ottamaan 19-vuotiaan laitahyökkääjän loppukauden mittaiselle lainalle sopimuksella, johon olisi sisältynyt 70 miljoonan punnan (noin 77 miljoonaa euroa) osto-optio.

Bayern München on Hudson-Odoin pitkäaikainen ihailija, sillä seurat ovat neuvotelleet pelaajan potentiaalisesta siirrosta jo useampaan otteeseen.

Tammikuussa 2019 Saksan hallitseva mestari teki englantilaislupauksesta 35 miljoonan euron tarjouksen, jonka Chelsea kuitenkin hylkäsi. Puolta vuotta myöhemmin Bayern yritti uudelleen 25 miljoonan euron suuruisella tarjouksella, mutta Chelsean kanta säilyi samana.

Callum Hudson-Odoi nimettiin lauantaina ensimmäistä kertaa avaukseen tämän kauden Valioliigassa. Kuva: Getty Images

Hudson-Odoi pelasi lauantaina 83 minuuttia, kun Chelsea murskasi Crystal Palacen 4-0 Stamford Bridgellä. Ottelun jälkeen Frank Lampard puhui Bayernin kiinnostuksesta Englannin maajoukkuemiestä kohtaan ja myönsi, että pelaajan tulevaisuus seurassa saattaa ratketa vasta maanantain Deadline-Dayn aikana.

– Callum on ehdottomasti osa meidän suunnitelmaamme. Minulla ei kuitenkaan ole loputonta vastausta [Bayernin kiinnostukseen]. Me saamme tietää maanantaihin mennessä. Callum on meidän pelaajamme. Otamme huomioon sen, mitä Callum itse haluaa, mutta sen on sovittava myös meille, Lampard kertoi lehdistölle.

[readmore from=Siirtouutiset]

The Guardianin saamien tietojen mukaan Chelsea olisi valmis luopumaan Hudson-Odoista ainoastaan siinä tapauksessa, jos Bayern tekisi lainatarjouksestaan pysyvän tai 77 miljoonan euron osto-optiostaan pakollisen. Chelsea ei halua päästää nuorta lupaustaan lainalle, ellei se saa pelaajasta varmasti tarpeeksi suurta siirtokorvausta kauden päätteeksi.

Viime syyskuussa Hudson-Odoi allekirjoitti Chelsean kanssa uuden sopimuksen, joka on voimassa kesään 2024 saakka. Nopeajalkainen laitahyökkääjä taistelee tällä kaudella peliajasta Hakim Ziyechin, Christian Pulisicin, Timo Wernerin ja Kai Havertzin kanssa.