Englannin maajoukkuekärki myöntää, ettei ole ollut omalla tasollaan – huhut suurseuroista jääneet taka-alalle

© Kuva: Getty Images
Ti klo 19:30 Dortmund-Bayern

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Bournemouthin hyökkääjä Callum Wilson sanoo, ettei hän ansaitse tällä hetkellä olla yhdistettynä huhuissa Valioliigan suurseuroihin.

Englannin A-maajoukkueessa neljästi esiintynyt Wilson, 28, tehtaili viime kaudella Valioliigassa 14 osumaa ja kymmenen maalisyöttöä, minkä seurauksena hänestä tuli kuuma nimi siirtomarkkinoilla.

Lehtien palstoilla häntä vietiin esimerkiksi Chelseaan ja Manchester Unitediin, mutta Wilson jäi Bournemouthiin, jota hän on edustanut kesästä 2014 lähtien siirryttyään Cherriesiin kasvattajaseurastaan Coventry Citystä. Wilsonin kuluva sesonki on kuitenkin sujunut vaatimattomasti odotuksiin nähden.

Hän pääsi ennen Valioliigan keskeytymistä maalien makuun muutamassa ottelussa, mutta sitä ennen hänellä oli pitkä kuiva putki. Wilson pelasi peräti 15 sarjaottelua putkeen maaleitta. Kaikkiaan hän on pelannut tällä kaudella 32 ottelua ja tehnyt yhdeksän maalia.

Wilson myönsi Sky Sportsin haastattelussa, että siirtohuhut ovat tuntuneet hyvältä, mutta tällä hetkellä hän ei odota näkevän nimeään samassa lauseessa Valioliigan kärkiseurojen kanssa.

– Tietysti se on imartelevaa. Ne ovat suuria seuroja, massiivisia seuroja tässä sarjassa.

– On ollut huhuja ja puheita, mutta minä en oikein lue lehtiä. Mutta sitä kuulee ihmisiltä – ystäviltä ja perheeltä – ja se vain rohkaisee minua pärjäämään.

– Viime kaudella esitykseni olivat varsin johdonmukaisia, ja sitten tulivat huhut. Yritin pysyä tietyllä tasolla ja pelata hyvin.

– Kuka tahansa haluaisi pelata Mestarien liigassa ja kehittyä. Siihen olen pohjannut koko urani.

Callum Wilson debytoi Englannin A-maajoukkueessa marraskuussa 2018 harjoituspelissä Yhdysvaltoja vastaan ja onnistui heti maalinteossa. Kuva: Getty Images

– Ensimmäinen ja tärkein asia on pitää Bournemouth sarjassa, enkä minä ole ollut tällä kaudella tarpeeksi hyvä, jotta voisin edes puhua sellaisista asioista [siirrosta isompaan seuraan].

– Olen siirtänyt sen ajatuksen taka-alalle ja yrittänyt keskittyä itseeni.

Bournemouth on Valioliigassa 18. sijalla, kun yhdeksän kierrosta on pelaamatta. Wilson myöntää, että koko joukkue on pelannut alavireisesti, mutta hän ei silti osaa täysin sanoa, miksi Eddie Howen valmentama miehistö on vaarassa pudota.

– En usko, että kukaan voi sanoa pelanneensa tällä kaudella yli odotusten tai omalla tasollaan.

– Olemme tulleet siitä hieman alas. En osaa sanoa, miksi näin on.

– Säilymisen voi ansaita vain voittamalla tarvittavat pelit.

– Tällä hetkellä olemme tässä tilanteessa, koska esityksemme eivät ole olleet tarpeeksi hyviä.

Ti klo 19:30 Dortmund-Bayern

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS