Chelsea kaatoi Englannin Valioliigassa paikallisvastustajansa Crystal Palacen lukemin 2–0 lauantain päiväpelissä. Voittomaalista vastasi toisella puoliajalla Tammy Abraham, joka viimeisteli jo kauden kymmenennen maalinsa.

Kotijoukkue Chelsea lähti otteluun jämäkästi ja otti pelin komentoonsa alkuminuuteista lähtien. Siniset hallitsivat ensimmäistä puoliaikaa suvereenisti, mutta maalit jäivät puuttumaan.

Amerikkalaislaituri Christian Pulisic pääsi kertaalleen nokikkain Crystal Palacen maalivahdin Vicente Guaitan kanssa, mutta espanjalaisvahti veti pidemmän korren.

Puoliajan lopussa Willianille avautui huippupaikka. Brassilaituri laukoi kuitenkin Guaitan torjunnasta pompanneen pallon reilusti Crystal Palace -maalin ohi.

Chelsea tuli toiselle puoliajalle samalla vauhdilla, jolla se ensimmäisen jakson päätti. Toisen jakson alussa Willian vapautti hienolla ulkosyrjäkäännöllä Abrahamin, joka sijoitti pallon varmasti Guaitan selän taakse.

Pirteästi Chelsean hyökkäyksessä esiitynyt Pulisic viimeisteli päällään lähietäisyydeltä loppulukemiksi 2–0 reilut kymmenen minuuttia ennen ottelun loppua.