Chelsean ex-maalivahti ihmettelee joukkueen topparivalintoja: ”Hän ei ole tarpeeksi hyvä”

© Kuva: Getty Images

Chelsean entinen maalivahti Mark Schwarzer kyseenalaistaa, miksi Antonio Rüdiger on jäämässä seuraan, mutta Fikayo Tomori ei.

Kumpikin toppari oli lähtökuopissa viime kesänä, mutta Rüdiger, 27, ja Tomori, 23, jäivät Lontooseen. Rüdiger on viime aikoina päässyt pelaamaan Valioliigassa muutamassa ottelussa, mutta Tomorin edellisestä sarjapelistä on jo neljä kuukautta aikaa.

Tomori on lehtitietojen mukaan siirtymässä AC Milaniin lainasopimuksella, joka sisältää osto-option. Schwarzerin, 48, on vaikea ymmärtää, miten seuran oma kasvatti on jäänyt nokkimisjärjestyksessä Rüdigerin taakse.

– Minusta hän (Rüdiger) ei ole tarpeeksi hyvä pelaamaan Chelseassa. Hän on saanut tarpeeksi mahdollisuuksia, kommentoi Schwarzer Stadium Astrolle.

– Kyllä, hänellä oli viime vai sitä edeltävällä kaudella paljon loukkaantumisia, mutta minusta Kurt Zouma ja Thiago Silva muodostavat parhaan topparikaksikon [Chelseassa]. He osoittivat pari viikkoa sitten, kuinka hyviä he ovat yhdessä.

Andreas Christensen on minusta hyvä rotaatiopelaaja. Samat sanat Tomorista, peluuttaisin häntä mieluummin kuin Rüdigeriä. Olen yllättynyt siitä, että Tomori ei pääse ollenkaan pelaamaan.

Schwarzer on varma, että jos AC Milan neuvottelee Tomorin lainasopimukseen osto-option, se tullaan käyttämään.

– AC Milan hankkii hänet sillä optiolla. Hän on hyvä nuori pelaaja. Hän tekee välillä virheitä, mutta hän oppii yhä ja hänellä on potentiaalia nousta todella hyväksi toppariksi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.