N’Golo Kanté puri vanhaa seuraansa, kun Chelsea ryösti vieraissa pisteet Leicesteriltä. Sarjakärki murjoi isäntänsä selvin 3-0-lukemin.

Voitto kasvatti Chelsean tappiottoman putken Valioliigassa viiteen otteluun. Eroa toisena ja kolmantena sarjataulukossa oleviin Manchester Cityyn ja West Hamiin on kuusi pistettä.

Chelsea FC

@ChelseaFC
Three goals. Three points! 👌

#LeiChe

Chelsea aloitti maalinteon 14. minuutin kohdalla. Ben Chilwell keskitti kulmapotkusta boksin sisään ja Antonio Rudiger puski kahden Leicester-pelaajan välistä pallon takanurkkaan.

Leicester oli kuitata lukemat kymmenen minuuttia myöhemmin, kun Ademalo Lookman liukui etutolpalta Marc Albrightonin keskityksen verkkoihin. Paitsio lippu oli noussut eikä laiturin maalia hyväksytty.

Avauspuoliskon ylitettyä puolivälin Chelsea osui toisen kerran. Kanté rankaisi entistä seuraansa yllättämällä Kasper Schmeichelin tarkalla laukauksella.

Chelsea jatkoi hallintaansa toisella puoliskolla. Kolmas maali syntyi 20 minuuttia ennen täyttä aikaa. Hakim Ziyechin syöttö oikealta laidalta tavoitti Leicester-puolustajien välistä Christian Pulisicin ja yhdysvaltalainen liukui pelivälineen isäntien verkkoon.

Myös Chilwell, Reece James ja Callum Hudson-Odoi heiluttivat verkkoja viimeisen vartin aikana, mutta paitsiolippu nousi vieraiden harmiksi kolmesti pystyyn.

Lisämaaleja ei näin nähty ja Chelsea vei pisteet mukanaan Lontooseen.