”Jokin ei ole kohdallaan” – Ex-pelaaja huomauttaa, mistä hetkestä Chelsean alamäki alkoi

© Kuva: Getty Images

Hallitseva Mestarien liigan voittaja Chelsea on nyt pelannut neljä ottelua perätysten ilman voittoa Valioliigassa, ja joukkueen mestaruushaaveet ovat menossa murskaksi.

Manageri Thomas Tuchel myönsi 1–1-pistejakoon päättyneen Brighton-ottelun jälkeen, että joukkue näyttää henkisesti ja fyysisesti väsyneeltä.

Tottenhamin ex-pelaaja Jamie O’Hara muistuttaa, että kauden alussa Chelsea näytti vaaralliselta ja sen puolustuksen murtaminen oli vaikeata. Hänen mukaansa kärkipelaaja Romelu Lukakun kohuhaastattelun jälkeen tilanne on kuitenkin muuttunut.

Belgialainen sanoi viime vuoden lopulla Sky Sport Italialle, että hän on tyytymätön tilanteeseensa Stamford Bridgellä ja haluaisi palata lähitulevaisuudessa italialaisseura Interiin.

– Yhtäkkiä sen haastattelun jälkeen – tiedän, että heillä on ollut myös joitakin loukkaantumisia – he eivät vain näytä samalta joukkueelta. Näyttää, että heitä vastaan on helpompi tehdä maaleja. Joukkue näyttää avoimelta. He eivät taistele toistensa puolesta. Kentällä ja kentän ulkopuolella näyttää olevan pieniä riitoja, O’Hara kommentoi.

– Jokin ei yksinkertaisesti ole kohdallaan. Tiedätte, millainen (seuraomistaja) Roman Abramovitsh on managerien suhteen. Jos hän näkee, että asiat ovat menossa pieleen, hän tekee muutoksen nopeasti.

– Jos hän ajattelee, että suunta on väärä, hän hankkiutuu managerista eroon. Hän on tehnyt sen aiemmin ja hän tekee sen uudestaan.

Lähteet: Sky Sports, talkSPORT


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.