Arsenalissa lainalla Real Madridista pelaavan Dani Ceballosin tulevaisuus on arvailujen alla. Näyttää selkeältä, että Zinédine Zidanella ei ole käyttöä Espanjan maajoukkuepelaajalle, ja tämän viime aikojen otteet ovat saaneet Mikel Artetan puhumaan Arsenal-jatkon puolesta.

Tiistai-illan Leicester-ottelussa ajoittain suvereeneja eleitä esittäneen 23-vuotiaan kannustavasta Twitter-viestistä voi halutessaan poimia vihjeen tämän omista toiveista.

Arsenal joutui pelaamaan pitkään alivoimaisena, Eddie Nketiah’n ulosajon jälkeen, ja menetti pitkään hallussaan olleen ottelun voiton. 1-1 -tasatulos pitää Ceballosin mielestä asettaa oikesiin mittapuihin.

– Täytyy pitää mielessä positiiviset asiat eilisestä. Vaikka olemme turhautuneita tuloksesta, pystyimme silti kontrolloimaan peliä lähes sen loppuun saakka. Nyt ei ole aikaa katumiselle, vaan antaa kaikkemme tänä sunnuntaina!

Tottenhamin kohtaamiseen valmistautuvan pelurin viimeinen maininta on varmasti jo herättänyt Gooner-piireissä intoa.

– Tämä on minun joukkueeni!

Daniel Ceballos

@DaniCeballos46
🔴⚪We have to keep in mind yesterday's positive aspects.Although we are a little frustrated by the result,we still managed to have control over the match almost until the end.There's no time for regrets.We go for all this Sunday! This is my team! 💪⚽
@Arsenal #PremierLeague