Arsenal on erittäin kiinnostunut hankkimaan RB Salzburgin Dominik Szoboszlain tammikuun siirtoikkunassa, mutta joutuu tekemään pelaajalle äärimmäisen hyvän tarjouksen houkutellakseen hänet lukuisten ihailijoiden joukosta itselleen.

Szoboszlai, 20, kuuluu tällä hetkellä Euroopan lupaavimpien pelaajien joukkoon. Kuluvan kauden aikana Unkarin maajoukkuemies on tehnyt neljä maalia ja alustanut kuusi lisää Itävallan pääsarjassa, nousten nopeasti maanosan suurimpien seurojen tarkkailuun.

Szoboszlai, joka maalasi Mestarien liigan päättyneen lohkovaiheen aikana kahdesti, on jo Salzburgin sisarseura RB Leipzigin tähtäimessä. Real Madrid ja Bayern München ovat myös kiinnostuneita hankkimaan vuoden 2020 Golden Boy -ehdokkaan viimeistään ensi kesänä itselleen.

[readmore from=Arsenal]

Toisin kuin Leipzigillä, Arsenalilla ei ole tarjota Szoboszlaille Mestarien liiga -jalkapalloa tällä kaudella. Lontoolaisseura kuitenkin toivoo, että kymppipaikalla ja vasemmalla laidalla viilettävä huippulupaus haluaisi jatkaa kehittymistään Emirates Stadiumilla.

Szoboszlain nykyisessä sopimuksessa on tiettävästi noin 25 miljoonan euron ulosostoklausuuli. Itävaltalaisseura on kuitenkin antanut tähtipelaajalleen vain ensi viikon tiistaihin (15.12.) asti aikaa päättää, haluaako hän siirtyä tammikuussa ja minne. Arsenal toivoo valinnan kohdistuvan siihen.

Lähde: Sky Sports