Crystal Palace antoi avainpelaajalleen sakot – Hodgson säästää nuoren tähden isommalta rangaistukselta

© Kuva: Getty Images

Crystal Palacen laitahyökkääjä Eberechi Eze on saanut seuralta sakot rikottuaan koronasääntöjä, mutta manageri Roy Hodgson ei aio tiputtaa nuorta tähteään kokoonpanon ulkopuolelle.

Eze, 22, oli lauantaina seuraamassa entisen seuransa Queens Park Rangersin FA Cupin ottelua Fulhamia vastaan, eikä hänellä ollut missään vaiheessa kasvomaskia naamallaan. Hänet ikuistettiin QPR:n johtajien aitossa siten, että hänen ja vieressään olleen henkilön välissä oli vain yksi istuin.

Hodgsonin mukaan Eze toimi naiivisti, muttei pahantahtoisesti.

– Hän oli täynnä katumusta, halusi ottaa vastuun teostaan ja pyytää anteeksi kaikilta, sanoi Hodgson The Guardianin mukaan.

– Olenko sitä mieltä, että Eberechiä pitäisi rangaista hölmöstä teostaan pudottamalla hänet kokoonpanosta? En ole. Minusta hänen tekonsa ei ole sellaisen rangaistuksen arvoinen, mutta sakot hän kyllä saa, sillä läpsäisy ranteille ei riitä.

Palace ei tiennyt, että Eze aikoo mennä katsomaan ottelua paikan päälle. QPR on myöntänyt tehneensä virheen, kun se suostui entisen pelaajansa pyyntöön.

Eze siirtyi QPR:stä Crystal Palaceen viime kesänä noin 18 miljoonalla eurolla. Hän valtasi nopeasti paikan Palacen pelaavasta kokoonpanosta ja on esiintynyt tällä kaudella 17 ottelussa, joissa hän on tehnyt yhteensä kaksi maalia ja syöttänyt yhtä monta.


PÄIVÄN VIHJE: SOUTHAMPTON – ARSENAL

Arsenalin ykköstykistö on kehässä – painuuko viikonlopun cup-nyhjäys unholaan?