Crystal Palace tavoittelee Arsenalin nuorta hyökkääjää – Mikel Artetan vaihtoehdot käymässä vähiin

© Kuva: Getty Images

Crystal Palace on neuvotellut Arsenalin hyökkääjän Eddie Nketiahin potentiaalisesta siirrosta Selhurst Parkille, kertoo Times.

Nketiahin, 22, diili Arsenalissa päättyy tämän kauden jälkeen, ja hän on kieltäytynyt seuran jatkosopimustarjouksesta, koska hän ei ole saanut takeita peliajasta.

Kuluvalla kaudella Nketiah on tehnyt liigacupissa yhteensä viisi maalia kolmessa ottelussa, mutta hän ei ole päässyt Valioliigassa avaukseen kertaakaan. Kaikkiaan Nketiah on esiintynyt Tykkimiesten edustusjoukkueessa 72 ottelussa iskien niissä yhteensä 18 osumaa.

Palacella on runsaasti hyökkääjiä riveissään, mutta Jordan Ayew ja Wilfried Zaha ovat parhaillaan Afrikan mestaruurturnauksessa, ja Mainzista lainattu Jean-Philippe Mateta on onnistunut vuoden aikana maalinteossa vain kolmesti.

Arsenalin manageri Mikel Arteta haluaisi pitää Nketiahin riveissään, sillä englantilaishyökkääjän lähtö jättäisi Tykkimiesten vaihtoehdot hyökkäyspäässä vähiin.

Pierre-Emerick Aubameyang on pudotettu kokoonpanosta hänen menetettyä kapteeninnauhansa ja Folarin Balogun on lähdössä lainalle Middlesbrough’hun, joten Alexandre Lacazette ja Nketiah ovat Arsenalin ainoat luontaiset keskushyökkääjät tällä hetkellä. Lisäksi myös Lacazetten sopimus on päättymässä ensi kesänä.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.