Näin Eden Hazard hyvästeli Chelsean kannattajat – ”Kasvoin niin ihmisenä kuin pelaajana”

© Kuva: Getty Images

Chelsea tiedotti perjantai-iltana päässeensä yhteisymmärrykseen Real Madridin kanssa Eden Hazardin siirtosummasta.

Hazard edusti Chelseaa seitsemän vuoden ajan. Belgialainen käy seuraavien päivien aikana Real Madridin lääkärintarkastuksessa, jonka jälkeen Hazard julkaistaan Bernabéulla seuran uutena hankintana.

Hazard hyvästeli Chelsean kannattajat sosiaalisessa mediassa.

– Tiedätte jo, että tulen pelaamaan Real Madridissa. Se ei ollut minkäänlainen salaisuus, että minun unelmani pikkupojasta saakka oli pelata Real Madridissa. Olen tehnyt kaiken mahdollisen, ettei nämä spekulaatioiden täyteiset viikot ja mediahuomio viimeisen puolen vuoden aikana haitannut mitenkään joukkuetta, Hazard totesi.

– Nyt seurat ovat päässeet yhteisymmärrykseen siirrosta. Toivottavasti ymmärrätte, että minun on jatkettava uraani seuraavan haasteen parissa. Samalla tavalla kuin kaikkien pitäisi tehdä, kun teillä on mahdollisuus saavuttaa unelmanne. Chelseasta poistuminen on urani vaikein päätös. Haluaisin sanoa teille sen, että rakastin jokaista hetkeä Chelseassa. En olisi siirtynyt Chelseasta muuhun seuraan.

Hazard siirtyi Chelseaan seitsemän vuotta sitten ranskalaisesta Lillestä.

– Siirryin tänne 21-vuotiaana ja olen kasvanut niin ihmisenä kuin jalkapalloilijana. Autoitte minua nousemaan Belgian maajoukkuekapteeniksi. Tietenkin olen kohdannut myös vaikeita hetkiä. Minulle jalkapallo on sitä, että minulla on jatkuvasti pallo jalassa ja nautin joka hetkestä. Meillä oli onni, että pelasimme hyvää jalkapalloa ja tämä on samalla neuvo kaikille, jotka pyytävät minulta treenivinkkejä. Pelaa ja nauti, Hazard kirjoitti.

– Ennen poistumistani haluan kiittää Chelseaa kaikesta minun eteen tekemästään työstä. Haluan kiittää kaikkia vanhoja joukkuetovereitani ja etenkin Roman Abramovitshia ja hänen seurajohtoa siitä, miten he auttoivat minua täyttämään kaksi unelmaani. Ensiksi olla Chelsean pelaaja ja sitten siirtyä Real Madridiin.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!