Real Madridin laitahyökkääjä Eden Hazard oli mielissään, kun hän pääsi tiistaina kohtaamaan entisen joukkueensa Chelsean Mestarien liigan välierien avausosassa.

Avausosa päättyi Madridissa 1-1-tasapeliin Christian Pulišićin ja Karim Benzeman osumilla. Jälkimmäinen osaottelu pelataan ensi viikon keskiviikkona Lontoossa.

Hazard, 30, edusti Chelseaa seitsemän kauden aikana yli 350 ottelussa ja voitti sinipaitojen kanssa muun muassa kahdesti Valioliigan ennen kuin siirtyi toissa kesänä Los Blancosiin. Belgialaistähdellä on ollut vaikeuksia saada uraansa lentoon uudessa seurassaan, mutta lontoolaiskannattajien sydämiin hän raivasi itselleen ikuisen paikan.

Tiistaina Hazard kohtasi ensimmäistä kertaa Chelsean siirryttyään Madridiin. Loukkaantumisista kärsinyt laituri pääsi vaihdosta kentälle 66. minuutilla ottelun ollessa jo loppulukemissaan.

– On aina mukavaa pelata ystäviä vastaan, minulla on pari ystävää siellä. Mutta nyt olen Real Madridin pelaaja, joten haluan vain voittaa. Sillä ei ole väliä, onko vastassa Chelsea tai joku toinen joukkue, kommentoi Hazard BT Sportille.

– Heillä on hyviä pelaajia. Tunnen heistä lähes kaikki, joten en ole yllättynyt [lopputuloksesta]. Heillä on hyviä pelaajia, he osaavat pelata jalkapalloa. Mutta me tiesimme sen ja valmistauduimme se mielessä peliin. Uskon, että olisimme hieman paremmalla tuurilla voineet tehdä pari maalia enemmän, mutta niin hekin.

– Meillä on joukkueessa isoja pelaajia ja isot pelaajat voivat aina saada jotain aikaiseksi. Joten meillä on tarvittava mentaliteetti kaiken voittamiseksi. Meillä on vielä toinen osa pelattavana vieraissa. Meidän on painettava hommia voittaaksemme sen pelin.

– Olisi voinut mennä huonommin, olisi voinut mennä paremmin. 1-1 on minusta reilu tulos tältä illalta.

LUE MYÖS: