Erling Hålandin megadiilin hinta hipoo pilviä – Manchester City halusi välttää eripuran joukkueessa

© Kuva: Getty Images

Manchester Cityn odotetaan vahvistavan lähiaikoina Borussia Dortmundin tähtihyökkääjän Erling Hålandin siirto, jonka kustannukset saattavat nousta jopa 250 miljoonaan euroon, kertoo Telegraph.

City aikoo virallisesti käyttää norjalaishyökkääjän sopimuksessa olevan 75 miljoonan euron ulosostoklausuulin.

Håland, 21, matkusti lehtitietojen mukaan maanantaina Belgiaan, jossa hän suoritti Cityn lääkärintarkastuksen.

Hänen odotetaan allekirjoittavan viisivuotinen sopimus, jonka arvo on bonuksineen noin 125 miljoonaa euroa. Siirtosumman ja palkkojen lisäksi kokonaiskustannuksiin lisätään kuitenkin vielä merkittävät maksut agenteille, edustajille ja muille välikäsille.

Brittimediassa on liikkunut erilaisia tietoja Hålandin palkasta. Joidenkin tietojen mukaan Hålandin tienestit eivät ylitä Kevin de Bruynen 440 000 euron viikkopalkkaa, mutta Telegraphin mukaan norjalaiskärjen viikkopalkka bonuksineen on noin 470 000 euroa.

Valioliigan ylivoimainen palkkakuningas on Manchester Unitedin Cristiano Ronaldo, jolle maksetaan yli 900 000 euroa viikossa.

Vuonna 2018 Manchester City perääntyi hankkimasta Alexis Sánchezia, joka siirtyi sen sijaan Manchester Unitediin 655 000 euron viikkopalkalla. City pelkäsi, että Sánchezin hankinta olisi horjuttanut seuran palkkarakennetta ja joukkuehenkeä liikaa, ja se halusi välttää vastaavan tilanteen myös Hålandin tapauksessa.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.