Eurooppa-liigan puolivälierien ensimmäiset osaottelut pelattiin torstaina.

Englantilaisjoukkueiden osalta ilta meni kohtalaisesti, kun Manchester United voitti Granadan vieraskentällä 2-0 ja Arsenal pelasi kotonaan Slavia Prahan kanssa 1-1-tasapelin.

Unitedin avausosumasta vastasi Marcus Rashford, joka karkasi puolen tunnin kohdalla Victor Lindelöfin pitkästä syötöstä läpiajoon ja viimeisteli alakulmaan.

Varsinainen peliaika oli jo päättymässä, kun Unitedille vihellettiin rangaistuspotku. Granadan Yan Brice Eteki rikkoi pallottomassa tilanteessa Bruno Fernandesia, joka laukoi itse pilkun sisään.

Arsenal käytti pallon parikin kertaa maalikehikossa ennen kuin se sai pelivälineen viimein verkkoon. Pierre-Emerick Aubameyang vapautti vauhtiin Nicolas Pépén, joka tuikkasi Tykkimiehet johtoon 86. minuutilla.

Lontoolaisten ilta päättyi kuitenkin valtaisaan pettymykseen, kun Slavia tuli tasoihin 93. minuutilla. Tomáš Holeš pääsi kulmapotkutilanteessa takatolpalle vapaaksi ja puski vieraat tasoihin loppuhetkillä.

Illan muissa peleissä AS Roma voitti Ajaxin vieraskentällä 2-1 ja Villarreal kaatoi Dinamo Zagrebin vieraissa 1-0. Toiset osaottelut pelataan ensi viikon torstaina.