Valioliigan neljäs kierros lähestyy, joten on aika ottaa tarkempi katsaus mahdollisiin pelaajahankintoihin ja -vaihtoihin Fantasy Premier Leaguen parissa.

Olemme tuttuun tapaan listanneet pelaajia, joita sinun tulisi vähintäänkin harkita lauantaina alkavalle kierrokselle.

Mason Mount – £6.2m

Jatkuuko Mason Mountin ja Tammy Abrahamin huippuvire lauantaina? Kuva: Getty Images

Viime kierroksen pisteet: 8
Seuraavan kierroksen vastustaja: Sheffield United (koti)
Todennäköisyys avauksen paikalle: 80%

Derbyn riveissä viime kauden viettänyt Mason Mount on aloittanut ensimmäisen valioliigakautensa vakuuttavasti. Englannin maajoukkueeseenkin kutsun saanut Mount on tehnyt maalin kummassakin viimeisessä kahdessa ottelussaan. Chelsea isännöi lauantaina sarjanousija Sheffield Unitedia, joten nyt voi olla oiva aika hankkia sinipaitojen pelaaja joukkueeseesi. Mount on erinomainen korvaaja esimerkiksi loukkaantuneen Anthony Martialin (£7.7m) tilalle. Myös Norwichia vastaan kaksi maalia tehnyt Tammy Abraham (£7.1m) on hyvin houkutteleva vaihtoehto Chelseasta. Frank Lampard on vahvistanut kummankin nuorukaisen olevan pelikunnossa Sheffieldiä vastaan.

Sébastien Haller – £7.4m

Sébastien Haller takoi kaksi maalia Watfordin verkkoon. Kuva: Getty Images

Viime kierroksen pisteet: 13
Seuraavan kierroksen vastustaja: Norwich City (koti)
Todennäköisyys avauksen paikalle: 90%

West Hamin jättihankinta Sébastien Haller avasi maalihanansa Valioliigassa viime viikonloppuna, kun lontoolaisseura kaatoi Watfordin 3-1 vieraissa. Saksalaiskärki teki kaksi kaunista maalia ja keräsi itselleen peräti 13 pisteen potin FPL:ssä. Seuravaaksi vastaan asettuu puolustusongelmista kärsinyt sarjanousija Norwich, joten täysosumia voi olla luvassa tänäkin lauantaina. West Hamin Manuel Lanzini (£6.5m) on myös viehättävä vaihtoehto joukkueen keskikentältä, syötettyään jo kaksi maalia kahteen viimeiseen peliinsä. Kumpikin pelaaja sai keskiviikkona lepovuoron, kun West Ham voitti Newport Countyn 2-0 Carabao Cupissa.

Raheem Sterling – £12.3m

Raheem Sterling osui taas viime viikonloppuna. Kuva: Getty Images

Viime kierroksen pisteet: 8
Seuraavan kierroksen vastustaja: Brighton (koti)
Todennäköisyys avauksen paikalle: 90%

Manchester Cityn tähtihyökkääjä ja Valioliigan maalipörssin jaetulla ykkössijalla loistava Raheem Sterling tulee olemaan yksi ensi kierroksen suosituimmista kapteenivalinnoista. City isännöi lauantaina Brightonia, joka ei tiettävästi parkkeeraa enää bussia Graham Potterin alaisuudessa. Luvassa voi olla useamman maalin show, joten yksi hyökkäävä pelaaja Manchester Citystä on must-have alkavalle ottelukierrokselle. Cityn tulevatkin ottelut näyttävät erittäin hyvältä, joten harkitse myös toisen City-pelaajan luotsaamista. Kevin de Bruyne (£9.7m) ja Sergio Agüero (£12.0m) ovat myös vahvoja valintoja GW4:lle, mutta peräti 34 FPL-pistettä tällä kaudella kerännyt Sterling on heistä kaikista houkuttelevin vaihtoehto.

Teemu Pukki – £7.0m

Vielä ei ole liian myöhäistä hypätä Pukki-junaan. Kuva: Getty Images

Viime kierroksen pisteet: 11
Seuraavan kierroksen vastustaja: West Ham (vieras)
Todennäköisyys avauksen paikalle: 100%

Teemu Pukki on saanut ansaitusti nimensä PFA:n kuukauden pelaaja -ehdokaslistalle. Viisi maalia kolmeen ensimmäiseen valioliigaotteluunsa paukuttanut suomalaiskärki on elämänsä vireessä, eikä loppua näy. Jos et ole jo ottanut Pukkia joukkueeseesi, tee se viimeistään nyt, vaikka hänen hintansa onkin noussut peräti £0.5m kauden alusta lähtien. Sen voi odottaa nousevan vain entistä enemmän. Pukki on myös hyvä vaihtoehto ensi kierroksen kapteeniksi, jos haluat erottua joukosta ja valita kipparisi kalleimpien pelaajien ulkopuolelta.