Valioliigassa käynnistyy lauantaina seitsemäs kierros. Se tarkoittaa tietysti Fantasy Premier Leaguessa, että alkamassa on GW7. Alla vinkit tulevalle kierrokselle.

Teemu Pukki £7.2m

Pukin edustama Norwich kohtaa lauantaina kello 17 ottelussa Crystal Palacen vieraissa. Roy Hodgsonin johtama Palace on ollut yllättävän vahva alkukaudella. Norwichilla on selkeästi ollut suurimmat ongelmat kurinalaisesti puolustavia ryhmiä vastaan. Hodgson tietää, miten bussi laitetaan parkkiin pallonhallinnasta eläviä joukkueita vastaan.

Tämä tarkoittaa sitä, ettei Pukille välttämättä ole luvassa tarjoilua. Vähintään yhden tekopaikan Pukki saa, mutta onko sihti tänään kohdallaan? Emme suosittele laittamaan Pukkia ainakaan kapteeniksi, sillä Norwich tuskin yhtä osumaa enempää Palacen verkkoon tekee.

Pukin pelikaveri Sam Byram kuitenkin suosittelee Pukin hankkimista, ja niin teemme mekin, mikäli et ole vielä Pukkia hankkinut joukkueeseesi. Hinta-laatu-suhde on nimittäin Pukin kohdalla timanttinen.

Fantasy Premier League

@OfficialFPL
✍️ Sign him up ✍️

Sam Byram is urging you to get Teemu Pukki in your #FPL teams

Callum Wilson £7.8m

Bournemouthin hyökkääjä on viimeisellä kahdella kierroksella kerännyt yhteensä 20 pistettä. Wilson tykitti kaksi maalia Evertonia vastaan ja Southamptonin verkkoon upposi yksi osuma.

Bournemouth kohtaa lauantaina West Hamin kotonaan, ja Wilsonin maaliputki saattaa hyvin saada jatkoa. West Ham on nimittäin ollut Wilsonille erinomainen vastustaja Valioliigassa. Hyökkääjä on tehnyt kuudessa pelaamassaan West Ham -ottelussa kuusi maalia.

Mason Greenwood £4.4m

Onko rahat lopussa ja haet jotain täsmällistä jokerikorttia sisään? Siinä tapauksessa suosittelemme kääntämään katseet Manchester United -nuorukaiseen, Mason Greenwoodiin. Hinnalla ei ole miestä pilattu, mutta viimeaikaiset otteet liigacupissa ja Eurooppa-liigassa osoittavat, että potentiaalia löytyy.

Greenwood teki FC Astanaa vastaan maalin ja onnistui myös Rochdalea vastaan viikolla liigacupissa. United-nipun hyökkääjät Marcus Rashford sekä Anthony Martial ovat näillä näkymin sivussa loukkaantumisten takia, joten nuorelle herralle avautuu loistava sauma iskeä nimi lehteen Arsenalia vastaan sunnuntaina. Vastus on kova, mutta tässä kaupassa on enemmän voitettavaa kuin hävittävää.

Fantasy Premier League

@OfficialFPL
Time to bring in Mason Greenwood, #FPL bosses?

The Scout says so ➡️ preml.ge/B9kTCr

Sadio Mané £11.6m

Liverpool-laiturin pelaaminen oli viikolla vielä epävarmaa, mutta viimeisin tieto on se, että Mané on pelikunnossa ja mukana, kun Liverpool kohtaa lauantaina sarjanousija Sheffield Unitedin vieraissa kello 14.30. Mané oli epävarmuuden vuoksi yksi eniten pois vaihdetuista pelaajista tällä viikolla, joten nyt on sauma näpäyttää.

Fantasy Premier League

@OfficialFPL
Top transfers in and out so far this #FPL Gameweek...

✅ Abraham (431823)
✅ De Bruyne (277031)
✅ Mount (208750)
✅ Otamendi (188317)
✅ Lundstram (176715)
❌ Sterling (280242)
❌ Rashford (252345)
❌ Digne (210851)
❌ Zinchenko (176593)
❌ Mane (102053)

Mané on ollut vahva tällä kaudella, mistä kertoo 42 pistettä. Edellinen ottelu oli heikompi esitys, mutta nyt mies on nälkää täynnä ja pelikunnossa. Nyt kun useat käyttäjät ovat jo vaihtonsa tehneet ja heivanneet Manén pois, saattaa mies tehdä isoja eroja tällä kierroksella onnistuessaan. Siksi suosittelemme Manéta jopa kapteeniksi!

Fantasy Premier League

@OfficialFPL
Sadio Mane is fit 👀

Is he a tempting alternative to Mo Salah? ➡️ preml.ge/PMtrv8