Onko Chelsea-kasvatilla enää paluuta seuraan? Ei mitään yhteyttä Thomas Tucheliin

© Kuva: Getty Images

AC Milan lainasi toppari Fikayo Tomorin Chelseasta kevätkauden ajaksi, ja sopimukseen sorvattiin heti myös osto-optio. Mikäli Serie A:n tämän hetkinen kakkosjoukkue haluaa 23-vuotiaan itselleen pysyvällä sopimuksella, pitää sen pulittaa tästä yli 33 miljoonaa euroa.

Tomori oli nyttemmin managerin paikalta syrjäytetyn Frank Lampardin suojatteja, ja pelasi Derby Countyssä Chelsea-legendan uran ensimmäisen manageripestin aikana. Kaksikko palasi Stamford Bridgelle ikään kuin samaa matkaa. Noilla kulmilla Lontoota on kuitenkin melko tuulista, ja niinpä kummankin aika sinisissä tuntuu olevan tältä erää ohi. Puolustaja kertoo, ettei ole ollut minkäänlaisissa puheissa uuden Chelsea-manageri Thomas Tuchelin kanssa. Tämä kuitenkin ymmärtää tilanteen mainiosti.

– Hän on vasta tullut seuraan, ja keskittyy nyt vain joukueeseen, mikä on täysin ok. Hänellä olisi melkoinen työ viestitellä kaikkien kanssa, Tomori sanoo viitaten Bluesin tunnetusti laajaan lainapelaajien armeijaan.

Chelseassa kasvanut, ja verrattain vähän lainapesteille lähetetty pakki ei myönnä olevansa huolissansa omasta tulevaisudestaan.

– Managerin on nyt keskityttävä hänen komennossaan olevaan joukkueeseen, ja asiat ovat ilmeisesti lähteneet hyvin käyntiin. He napsivat voittoja, ja toivon heille kaikkea hyvää loppukauteen.

Lähde: Sky Sports


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.