Huuhkajat kohtaa torstaina Nations Leaguen avausottelussaan Walesin. Sky Sports haastatteli ottelun alla vieraiden tähtipelaaja Gareth Balea, joka puhui suhteellisen avoimesti toiveestaan jättää Real Madrid tässä siirtoikkunassa. 31-vuotias Bale on jäänyt Zinedine Zidanen valmennuksessa pienelle peliajalle. Hän pelasi koronatauon jälkeen vain kahdessa ottelussa, vaikka oli terve ja pelikunnossa.

– Jos Valioliigasta osoitetaan minua kohtaan kiinnostusta, harkitsisin sitä varmasti, Bale myönsi.

– Katsotaan, mitä tapahtuu. Siirtoikkuna on vielä pitkään auki. Aika näyttää, mutta päätös on Real Madridin käsissä.

Balea huhuttiin kesällä 2019 vahvasti muun muassa Kiinaan, mutta pelaaja kertoo Real Madridin torpanneen kaikki siirtoviritykset.

– Yritin lähteä Realista viime vuonna, mutta he torppasivat kaiken viime hetkellä. Olin siitä projektista innostunut, mutta siitä ei tullut mitään.

– Lisäksi on ollut muitakin hetkiä, kun olemme yrittäneet siirtoa, mutta seura ei ole sallinut sitä tai he ovat tehneet jotain. Kaikki riippuu seurasta.

– Minä haluan pelata jalkapalloa ja olen edelleen motivoitunut. Kaikki on Real Madridin hallussa. Minulla on sopimus ja voin vain jatkaa sitä, mitä teen. Toivottavasti jotain ilmaantuu, Bale toteaa toiveikkaana kuin vinkin valioliigamanagereille heittäen.

Yhtenä Balen siirron ongelmista on pidetty myös miehen korkeaa palkkaa, sillä vain harva seura tarjonnee miehelle samaa ansiotasoa, mitä hän on Madridissa nauttinut. Bale itse janoaa kuitenkin nyt enemmän peliaikaa.

– Olen vasta 31, mutta edelleen mahtavassa kunnossa. Tunnen, että minulla on paljon annettavaa. Kaikki on seuran käsissä, mutta totta puhuen he tekevät asioista todella vaikeita.

Walesin maajoukkueen mukaan tulo on Balelle henkilökohtainen piristysruiske.

[readmore from=Gareth-Bale]

– Kaikki tietävät, kuinka paljon rakastan Walesin mukana pelaamista. On hienoa olla takaisin paikassa, jossa koet saavasi enemmän arvostusta ja jossa fanit tukevat sinua.

– Meillä on edessämme kaksi isoa peliä. Tästä alkaa valmistautumisemme ensi vuoden EM-kisoihin.

– Olemme kaikki keskittyneitä. Meillä ei ole ollut paljon aikaa valmistautua näihin peleihin. En ole vielä palannut harjoituksiin, vaan palasin juuri lomalta, Bale kertoi.