Valioliiga-manageri ei innostunut Gareth Balen paluuhuhuista: ”Älä tee tästä entistä vaikeampaa meille”

© Kuva: Getty Images

Sheffield Unitedin manageri Chris Wilder vitsailee, että hän ei halua Gareth Balen palaavan Real Madridista Englantiin, koska hän ei halua kohdata supertähteä Valioliigassa.

Bale, 31, saattaa lehtitietojen mukaan suunnata takaisin Tottenhamiin, joka neuvottelee Madridin kanssa siirrosta.

Nelinkertainen Mestarien liigan voittaja edusti Tottenhamia kuusi vuotta, kunnes siirtyi Espanjaan kesällä 2013 silloisella maailmanennätyssummalla. Valioliigassa Bale on pelannut 146 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 43 osumaa ja syöttänyt 31.

Wilder sanoi olleensa mielissään vuosi sitten, kun hänen joukkueensa nousi Valioliigaan ja Chelsean Eden Hazard siirtyi Real Madridiin. Nyt hän toivoo, ettei Madrid lähetä yhtä tähtipelaajistaan takaisin Englantiin.

– Sanoin silloin, kun nousimme Valioliigaan ja Eden Hazardin huhuttiin siirtyvän Real Madridiin, että maksan hänen taksinsa lentokentälle, kommentoi Wilder Daily Mailin mukaan.

Wilderin mielestä Valioliiga on tarpeeksi haastava sarja jo ilman Balea. Kuva: Getty Images

– Toivottavasti Gareth pysyy Madridissa. Se on viehättävä paikka ja siellä on kauniita golf-kenttiä… Älä tee tästä enää vaikeampaa meille.

– En ole yllättynyt, että hän haluaa tulla pelaamaan Valioliigaan. Me olemme kokeneet hienoja hetkiä täällä, ja monet Spursin kannattajat haluavat sen tapahtuvan.

– En usko, että hirveän moni Sheffield Unitedin kannattaja toivoo sitä, koska se tietää vain uutta haastetta meille.

Sheffield United ja Tottenham kohtaavat toisensa Valioliigassa tällä kaudella 16. tammikuuta ja 1. toukokuuta.