Gareth Balen agentti paljasti Tottehamin ja José Mourinhon ”suurimman virheen”

© Kuva: Getty Images

Gareth Balen agentti Jonathan Barnett on paljastanut, miten hän neuvoi José Mourinhoa ja Tottenhamia saadakseen walesilaistähdestä mahdollisimman paljon kentällä irti.

Bale palasi Pohjois-Lontooseen vuoden mittaisella lainasopimuksella viime kesänä, mutta ei onnistunut suoriutumaan säännöllisesti Mourinhon alaisuudessa. 31-vuotias avasi kuusi ottelua Valioliigan puolella ja teki niissä viisi maalia.

Barnettin mukaan Bale kärsi ”raskaasta ajasta” Mourinhon alaisuudessa, mutta toi parhaat puolensa esiin silloin kun häntä käytettiin oikein. Real Madridista lainatun pelaajan edustaja ei kuitenkaan suostunut osoittamaan syyttävää sormea portugalilaisluotsin suuntaan.

– Sanoin Tottenhamille heti alussa: ”Jos peluutatte häntä säännöllisesti, luotatte häneen, annatte hänen pelata omaa peliään – eli kohtelette häntä kuin Lionel Messiä tai Cristiano Ronaldoa, vaikkei hän yhtä hyvä olekaan – ettekä käske häntä tekemään sitä sun tätä, niin sitten te näette [miksi Balea kannattaa peluuttaa näin]”, Barnett kertoi SNTV:lle.

– On todistettu, että joka kerta kun hänen annetaan pelata tällaista roolia, hän on mennyt ja tehnyt paljon maaleja. Hän on maailmanluokan pelaaja. Joten tämä oli se suurin virhe heiltä.

– En kuitenkaan tekisi niin, vastasi Barnett kysyttäessä siitä, laittaisiko hän vastuun Balen vaikeuksista Mourinhon harteille.

– Hän on todella menestynyt valmentaja. Tosin olihan Julius Caesarkin todella mahtava, mutta en usko, että hän olisi kovin hyvä armeijoiden kanssa enää tänä päivänä.

Barnett vahvisti samassa haastattelussa, että neuvottelut Balen jatkosta Tottenhamissa ovat parhaillaan käynnissä Real Madridin kanssa. Agentti ei usko, että walesilaiselle löytyisi enää käyttöä Santiago Bernabéulla.

Lähde: Evening Standard


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!