Manchester Cityn laitahyökkääjää Raheem Sterlingiä ei nähdä maajoukkueen kokoonpanossa torstaina, kun Englanti kohtaa EM-karsintaottelussa Montenegron.

Lue lisää tästä.

Englannin päävalmentaja Gareth Southgate perusteli päätöstään keskiviikkona Montenegro -ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa.

– Kaikilla on oma mielipiteensä, kun päävalmentaja tekee jotain päätöksiä. Vain he, jotka ovat olleet tässä tilanteessa, tietävät, kuinka monimutkaisia tällaiset asiat ovat.

– Kaikki näkevät asian eri tavalla. Pitää tehdä päätös, jonka uskot omasta mielestäsi olevan oikea. Ei voi vain tehdä päätöstä, joka miellyttää kaikkia, se ei ole mahdollista. Minun täytyy päättää, mikä on parasta maallemme, ja joukkueellemme.

– Olen ollut aiemmin pelaaja. Suhde valmentajaan muuttuu, välillä olet joukkueessa, välillä et ole joukkueessa. Joka päivä olet eri mieltä valmentajasta. Joukkue on aina etusijalla, Southgate kertoi.

Southgate on edelleen sitä mieltä, että Sterlingin hyllyttäminen torstain pelistä oli oikea ratkaisu, vaikka myöntääkin, että joukkue tulee kaipaamaan häntä.

– Tein oikean päätöksen. Hän (Sterling) on uskomattomassa vireessä. Hän on loistava pelaaja, mutta meillä on ilman häntäkin huippujoukkue kasassa huomenna (torstaina), englantilaismanageri päätti.

Lähde: Sky Sports