Liverpoolin ex-luottopelaaja kommentoi avoimesti lähtöään: ”Seura ei antanut minulle sellaista tunnetta, että he haluaisivat pitää minut”

© Kuva: Getty Images

Hollannin maajoukkueen keskikenttäpelaaja Georginio Wijnaldum on perustellut L’Équipen haastattelussa, miksi hän jätti Liverpoolin viime kauden jälkeen ja siirtyi Paris Saint-Germainiin.

Wijnaldum, 30, edusti Liverpoolia kesästä 2016 lähtien 237 ottelussa ja voitti seuran kanssa neljä pokaalia.

Hän lukeutui Liverpoolin ehdottomiin luottopelaajiin, muttei päässyt seuran kanssa yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta. Wijnaldumin mukaan hän ei olisi halunnut lähteä Liverpoolista.

– On seurattava tunteitaan. Minä ilmaisin kuukausia sitten, että haluan jatkaa Liverpoolissa, mutta – yksityiskohtiin menemättä – Liverpool ei antanut minulle sellaista tunnetta, että he haluaisivat pitää minut.

– Tällaisissa tapauksissa on siirryttävä eteenpäin.

Pitkään näytti, että Wijnaldum siirtyy kesällä Barcelonaan, mutta lopulta hän valitsi PSG:n. Lehtitietojen mukaan pariisilaisjätti tarjosi hänelle huomattavasti parempaa palkkaa kuin Barça.

– Barcelona tuli. Olin todella onnellinen, sillä se on ollut lapsuudestani asti unelmieni seura, kuten monilla muillakin hollantilaispelaajilla, joskin minun on myönnettävä, että idolini oli Zinédine Zidane.

– Olin jo päässäni sitoutunut Barçaan, mutta neuvottelut kestivät todella pitkään ja PSG tuli väliin. Toisin kuin kuusi vuotta aiemmin, PSG osoitti halunsa hankkia minut. Minun oli aika tehdä jotain muuta.