Virallista: Gonzalo Higuain siirtyy lainalle Valioliigaan: ”Olen aina halunnut pelata täällä”

© Kuva: Getty Images

Lontoolaisseura Chelsea vahvisti myöhään keskiviikkoiltana, että se on hankkinut Juventus-hyökkääjä Gonzalo Higuainin loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Argentiinalaiskärki on pelannut kauden ensimmäisen puoliskon lainalla AC Milanissa, mutta nyt edessä on siirto uuteen maahan ja sarjaan.

Vaikka Higuainia odottaa Chelseassa useat uudet haasteet, on mukana jotain tuttuakin. Hän loisti entisessä seurassaan Napolissa nykyään Stamford Bridgellä valmentavan Maurizio Sarrin alaisuudessa. Hän muun muassa rikkoi Serie A:n yhden kauden maalintekoennätyksen. Kaksikon yhteistyö on siis aiemmin ollut erittäin tehokasta.

Higuain tulee pelaamaan numerolla yhdeksän ja lainan yhteydessä on optioita pidemmän Chelsea-siirron suhteen. Juventuksen tiedotteesta käy ilmi, että 18 miljoonalla eurolla lontoolaisseura saisi hänet lainalle myös ensi kaudeksi ja 36 miljoonalla eurolla siirto olisi pysyvä.

– Kun minulle tuli mahdollisuus liittyä Chelseaan, minun täytyi tarttua siihen, Higuain kertoi seuran verkkosivuilla.

– Kyseessä on joukkue, josta olen aina pitänyt. Sillä on paljon historiaa, upea stadion ja he pelaavat Valioliigassa eli sarjassa, jossa olen aina halunnut pelata.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!