Valioliigaan noussut West Bromwich on hankkinut laitahyökkääjä Grady Dianganan West Hamista.

Diangana, 22, vietti jo viime kauden lainalla West Bromissa, mutta nyt hän siirtyy Hawthornsille pysyvästi viiden vuoden sopimuksella.

BBC:n mukaan West Bromwich maksaa Dianganasta West Hamille 18 miljoonaa puntaa (noin 20,2 miljoonaa euroa). Kyseessä on West Bromin uusi siirtoennätys.

Viime kaudella Diangana pelasi Baggiesin riveissä 31 ottelua tehden niissä yhteensä kahdeksan maalia ja syöttäen seitsemän.

Englantia nuorten maajoukkueissa edustanut Diangana myönsi uuden seuransa tiedotteessa, että hän jättää kasvattajaseuransa hieman haikeissa tunnelmissa, mutta odottaa innolla tulevaa. Diangana liittyi Hammersin akatemiaan 12-vuotiaana ja pelasi lontoolaisseuran ykkösmiehistössä 21 ottelua.

– Pelasin viime kaudella oikeastaan ensimmäistä kertaa ylempänä kuin reservitasolla, enkä ole koskaan ennen pelannut yhden kauden aikana niin paljon jalkapalloa. En tiennyt, mitä pelien voittaminen todella merkitsee, ja varsinkin, kun taistelimme noususta alusta asti. Nyt tiedän.

– Se opetti minulle, että kentälle ei mennä selviytymään. Meidän on yritettävä voittaa jokainen ottelu ja niin me aiomme lähteä kaikkiin peleihin [Valioliigassa].

West Bromwich Albion

@WBA
A̶n̶n̶o̶u̶n̶c̶e̶ ̶D̶i̶a̶n̶g̶a̶n̶a̶ ❌ 𝗗𝗶𝗮𝗻𝗴𝗮𝗻𝗮 𝗮𝗻𝗻𝗼𝘂𝗻𝗰𝗲𝗱 ☑️🔥

@GradyDiang | #WBA

Artikkelia muokattu 4.9.2020 klo 23.41: Siirtosumma lisätty.