Olympique Lyonnaisin presidentti Jean-Michel Aulas on lähettänyt siirtovaroituksen Arsenalille koskien Houssem Aouarin potentiaalista siirtoa Emirates Stadiumille. Aulasin mukaan Arsenalin avaustarjous Ranskan maajoukkuemiehestä on liian matala, eikä hän usko pelaajan siirtyvän tänä kesänä Emiratesille.

RMC Sport uutisoi perjantai-iltana, että Arsenal on tehnyt Aouarista 35 miljoonan euron suuruisen tarjouksen. Téléfootin mukaan 22-vuotias keskikenttäpelaaja oli jo suostunut allekirjoittamaan pitkän sopimuksen Arsenalin kanssa, vaikka seurat eivät olleet vielä päässeet sopuun siirron hinnasta.

Aulasin puheiden perusteella Lyon on kuitenkin hylännyt Arsenalin avaustarjouksen, minkä takia Aouarin odotetaan pelaavan normaalisti sunnuntain sarjaottelussa Lorientia vastaan. Lyonin kerrotaan vaativan tähtipelaajastaan jo peräti 60 miljoonan euron siirtokorvausta.

Jean-Michel AULAS

@JM_Aulas
Transferts : Houssem Aouar (OL) d'accord avec Arsenal - ⁦@OL⁩ ⁦:il y aura très peu de départs: pour Houssem Arsenal est bcp trop éloigné de sa valeur: on compte sur lui pour faire un grand match à Lorient et mener l’OL en CL l’année prochaine 👍 lequipe.fr/Football/Artic…

– Lähtijöitä tulee olemaan hyvin pieni määrä. Arsenal on [tarjouksensa kanssa] kaukana Houssemin todellisesta arvosta. Luotamme siihen, että hän pelaa mahtavan ottelun Lorientia vastaan ja johdattaa Lyonin ensi kaudeksi Mestarien liigaan, Aulas twiittasi lauantaina.

[readmore from=Siirtouutiset]

Manchester City, PSG ja Chelsea ovat kaikki olleet yhdistettynä Aouariin viime kuukausien aikana. Pelintekijä itse olisi tiettävästi ollut halukas siirtymään ensi kaudeksi joko Barcelonaan tai Juventukseen, mutta kumpikaan suurseura ei tehnyt hänestä konkreettista tarjousta.

Aouar on Lyonin kasvatti, joka on edustanut ranskalaisseuran ykkösmiehistöä yhteensä 139 kertaa. Näissä otteluissa hän on kerännyt vyöllensä 24 maalia ja 27 maalisyöttöä.