Seurapresidentti epäilee: Arsenalilla ei ole varaa Lyonin tähtipelaajaan – ”Vaikuttaisi siltä”

© Kuva: Getty Images

Olympique Lyonnaisin presidentti Jean-Michel Aulas on sanonut, ettei Houssem Aouaria tavoitteleva Arsenal suostu maksamaan pelaajan täyttä pyyntihintaa. Seurapomo epäilee, ettei lontoolaisseuralla ole tänä kesänä varaa hankkia Aouaria itselleen.

Aouar pelasi avainroolia Lyonin miehistössä, kun se selvisi viime kaudella Mestarien liigan neljän parhaan joukkoon kukistettuaan Juventuksen ja Manchester Cityn eliittikilpailun pudotuspelivaiheessa.

22-vuotiaan Aouarin on odotettu siirtyvän tänä kesänä isompaan liigaan, mutta toistaiseksi ranskalaismies on pysynyt kasvattiseuransa kirjoilla. Lyonin urheilutoimenjohtaja Juninho vahvisti hiljattain, että etenkin Mikel Arteta olisi kiinnostunut lupaavasta keskikenttäpelaajasta.

Lyon pyytää tähtimiehestään kuitenkin 44 miljoonan punnan (noin 47,6 miljoonaa euroa) siirtokorvausta, joka on Aulasin mukaan liikaa Tykkimiehille. Lyon-presidentti ei tästä syystä usko Aouarin siirtyvän tänä kesänä Emiratesille.

– Ei, en usko [että hän tulee siirtymään Arsenaliin]. He eivät ole vielä tehneet meille tarjousta, Aulas kertoi Goalin haastattelussa.

– Vaikuttaisi siltä, että Arsenal ei halua. Tai sitten heillä ei ole varaa Houssemiin, joka on meidän paras pelaajamme.

Aouar on pelannut kahdessa Lyonin neljästä ensimmäisestä Ligue 1 -ottelusta tällä kaudella, mutta missasi perjantain 0-0-tasapelin Nimesiä vastaan pelikiellon takia. Hyökkäävää keskikenttäpelaajaa on yhdistetty viimeisten kuukausien aikana myös Manchester Cityyn.


JUVENTUS – BARCELONA
25€ LIVEVETO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Talleta vähintään 20€ ja aktivoi 100% talletusbonus.
3. Saat pelitilillesi heti Juventus – Barcelona otteluun 25€ ilmaisen livevedon.